Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Ivy is zestien wanneer ze in contact komt met de stoere biker Jake Valen. Ze vallen als een blok voor elkaar, maar dan moet Jake naar de gevangenis. Twee jaar later komt Jake vrij en hun relatie wordt alleen maar sterker. Maar er zijn een aantal zaken die het bemoeilijken. Ivy heeft een mentale barrière door een gebeurtenis in het leven. Ook de vader van Ivy vindt de relatie maar niets.

‘Zwaartekracht’ is het eerste deel in de Princess-serie van Olivia Lewis. De Princess-serie is een spin-off van de King-serie van Olivia Lewis. In deze serie volgen we één van de kinderen van Luci King en Josh. Ik heb zowel de King- als Queen-serie niet gelezen, dus het is de eerste keer dat ik in contact kom met de schrijfstijl van Olivia Lewis. De schrijfstijl is precies wat je verwacht van een New Adult. Het boek leest vlot en de nodige intieme scènes worden uitgebreid besproken. Ik werd helemaal in het verhaal gezogen en heb het boek in één ruk uitgelezen.

We lezen het boek uit het perspectief van zowel Ivy als Jake. Hierdoor leer je ieder personage goed kennen en weet je wat er in hun verleden heeft gespeeld. Het laat ons ook toe om een kijkje te nemen in hun hoofd en bepaalde emoties beter te kunnen begrijpen.

Olivia Lewis heeft me nieuwsgierig gemaakt naar de King- en Queen-serie. Je hoeft de vorige series niet te lezen om mee te zijn met deze Princess-serie want in het begin van het boek staat een lijst met alle namen en hun verbanden met elkaar. ‘Zwaartekracht’ heeft me enorm kunnen bekoren en ik kijk uit naar meer!

Yana Pauwels

Deel 1 in de driedelige Princess-serie van Olivia Lewis.

De zestienjarige Ivy Seegers heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen en wil gewoon rust. Maar wanneer ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ivy voelt zich enorm tot hem aangetrokken en de onaangepaste, vrijgevochten Jake ervaart hetzelfde. Maar nog diezelfde avond wordt hij opgepakt en verdwijnt hij voor twee jaar achter de tralies…

Ivy is achttien wanneer Jake weer vrijkomt. Ze heeft twee lange jaren op hem gewacht, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid?

Uiteindelijk staat Ivy voor groot dilemma waarbij alleen zij kan de juiste keuze maken…

Meer Boeken