Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Iedereen in Nieuw Athene is op de hoogte van de relatie van Persephone en Hades. Dit zorgt ervoor dat ook Persephone veel aandacht krijgt van verschillende mensen. En deze aandacht is zowel positief als negatief… Wanneer er dan plots zich een tragedie voor doet en Hades weigert te helpen, gaat Persophone ten rade bij een andere God. Door haar afspraak met deze God is Hades woest en hun relatie dreigt uit elkaar te vallen.

 

A touch of ruin is het tweede deel van de Hades x Persephone- reeks van Scarlett St. Clair. Het eerste deel vond ik direct geweldig. De Griekse Goden hebben me altijd aangesproken en in dit moderne jasje is dit eens zo leuk om te lezen! Het verhaal van Hades en Persephone is ook gekend in de Griekse mythologie, maar dit verhaal is nog eens zoveel beter. Uiteraard is er hier wel sprake van een wederzijdse aantrekkingskracht en wat voor één! Ook tijdens dit tweede deel kan je niet anders dan de chemie tussen deze twee voelen. Je leert beide personages steeds beter kennen en komt erachter dat niets is wat het lijkt. Hades blijkt toch zachter te zijn dan men denkt en Persephone heeft meer duisternis in zich. Daardoor vullen ze elkaar sterk aan.

 

Het boek lijkt voor vele mensen misschien dik, maar het verhaal leest ongelofelijk vlot. Dankzij de spanning, plottwist en de pittige scènes vlieg je zo door het boek heen. Ik waande me even in Nieuw Athene. We leren ook steeds meer nieuwe personages kennen en ieder personage is zo goed uitgedacht en past perfect binnen het verhaal.

 

Kortom, voor de fantasy liefhebbers die graag een vleugje mythologie hebben is dit de perfecte serie. Ik ben oprecht heel blij dat ik deze serie heb mogen leren kennen en ik kijk zo hard uit naar deel drie!

Yana Pauwels

In ‘A touch of ruin’ – het tweede deel van de Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair – is Persephones relatie met Hades is openbaar geworden. De daaropvolgende mediastorm dreigt haar te ontmaskeren als de godin van de Lente. Het wordt alleen maar erger wanneer

een vreselijke tragedie Persephones hart breekt en Hades weigert haar te helpen. Wanhopig neemt ze het heft in eigen handen en sluit ze deals met ernstige gevolgen. Geconfronteerd met een kant van Hades die ze nooit heeft gekend en een verpletterend verlies, vraagt Persephone zich af of ze echt Hades’ koningin kan worden.

‘A touch of ruin’ is het tweede deel van de populaire Hades x Persephone-serie van Scarlett St. Clair. Eerder verscheen ook ‘A touch of darkness’.

Meer Boeken