Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Kenna keert na haar gevangenisstraf terug naar het dorp waar haar dochter woont. Ze is vastbesloten om haar dochter te ontmoeten. Sinds de dood van haar vriend Scotty, die zij veroorzaakt heeft, hebben haar schoonouders de zorg voor haar dochter op zich genomen. Kenna weet dat het niet gemakkelijk zal zijn om hen te overtuigen om haar dochter te zien. Haar band met de beste vriend van Scotty, Ledger Ward, maakt het ook een stuk ingewikkelder.

 

 

 

Ik heb nu ondertussen al een aantal boeken van Colleen Hoover gelezen en hoe meer ik van haar lees, hoe meer ik fan word van haar schrijfstijl. Colleen heeft al in verschillende genres geschreven, maar haar feelgood boeken blijven toch mijn favoriet. Het gevoel dat Colleen Hoover weet over te brengen via haar verhaal is onbeschrijfelijk. Je wordt helemaal meegezogen in het leven van Kenna en Ledger en je voelt hun pijn van de pagina’s af spatten. Beide moeten ze verscheurende keuzes maken in hun leven en leren ze ons dat gevoelens niet zwart of wit zijn. Soms kan je dus gevoelens krijgen voor iemand die je hoort te haten. De tweestrijd die in dit boek aan bod komt is zowel hardverscheurend als prachtig om te lezen.

 

 

 

Het verhaal wordt zowel uit het perspectief van Kenna, als dat van Ledger geschreven. Hierdoor leren we beide kanten van het verhaal kennen. Het is dus slim van Colleen om iedere partij aan het woord te laten komen. Daarnaast schrijft Kenna ook brieven aan Scotty waardoor we te weten komen wat er nu juist op die fatale avond is gebeurd. Pas vrij laat op het einde komen we het volledige verhaal te weten, maar hierdoor hebben we Kenna al goed leren kennen en weten we dus al dat ze een goed persoon is. Kortom, er is goed nagedacht geweest over het verloop van het verhaal en de gedachtes en gevoelens van ieder personage.

 

 

 

Met Herinneringen aan hem heeft Colleen weer een pracht van een boek geschreven. Zowel het verloop als de personages zijn goed uitgewerkt en het verhaal heeft me oprecht geraakt. Colleen Hoover blijft voor mij toch de koningin van het feelgood genre en ik ben oprecht blij dat ik haar boeken heb leren kennen.

 

 

Yana Pauwels

Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt. ‘Herinneringen aan hem’ is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal van Colleen Hoover, de bestsellerauteur van ‘Nooit meer’.

Meer Boeken