Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

Van een nare herinnering tot een gevaarlijke toekomst

Paris Duivenvoorden
Booksandbutterflies

Yana Pauwels

Urban fantasy

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Lea woont in Nieuw Nederland. Het is het jaar 2141 en een nieuwe president is net verkozen. Dit betekent het einde van het leven zoals Lea het heeft gekend.

Eén van mijn favoriete genres om te lezen is het dystopisch genre. Een toekomstbeeld met verwrongen ideeën en mensen die proberen te overleven. Dit toekomstbeeld lijkt nog ver weg, maar toch zou het realistisch kunnen zijn en dat is wat het verhaal zo eng maakt. In dit beperkt aantal pagina’s is zoveel spanning verwerkt dat je niet anders kunt dan even helemaal van de wereld weg te zijn en jezelf te verdiepen in dit verhaal. Het verhaal is vernieuwend en werkelijk aangrijpend.

Yana Pauwels

Het is het jaar 2141. Nadat er een nieuwe president verkozen is, verandert Nieuw Nederland in een land vol censuur, ongelijkheid en wetten. Het begint met een avondklok, maar daar blijft het niet bij. Langzaam maar zeker stapelen de nieuwe wetten en regels zich op. Lea Dalensprong is opgegroeid in Nieuw Nederland en weet meer over deze nieuwe president dan de meeste mensen. Ze weet ook dat ze iets moet doen, maar wat kun je doen als je voor bijna alles kan worden opgepakt?

Meer Boeken