Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

Striemen aan het zwembad- Deel 2

Fiona Gothfield
Booksandbutterflies

Yana Pauwels

Roman

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

In deel twee van Striemen aan het zwembad lezen we verder over de vakantie van Wendy en Sanne. Beide dames hebben pech gehad in de liefde en besluiten om te pronken met hun striemen aan het zwembad van de Domenicaanse Republiek.

 

Ik heb me kapot gelachen met dit verhaal. Hoewel er ook serieus ernstige stukken voorkomen in dit boek, zijn de meeste passages toch vrolijk en werken Wendy en Sanne zich ook graag in de nesten. Wendy en Sanne zijn ook zo realistisch en veel vrouwen zouden zich in hen kunnen vinden. Ik kon het boek niet wegleggen en het leest ook enorm vlot. Ik ben blij dat ik nog eens een reis mocht maken naar de Domenicaanse Republiek met deze leuke dames. Ik hoop dat de reis voor deze auteur dan ook niet eindigt.

Yana Pauwels
Een jaar nadat Wendy haar overspelige partner de deur wees en Sanne weduwe werd, trakteren de 41-jarige alleenstaande moeders zichzelf op de reis van hun leven. Met hun nieuwe garderobe, pronken ze met hun ‘striemen’ aan het zwembad in de prachtige Dominicaanse Republiek.
Tijdens deze korte vakantie worden hun levens helemaal op hun kop gezet en ontmoeten ze verschillende heren na heel wat alcohol te consumeren. Ze genieten van de mannelijke aandacht, al twijfelen ze over de bedoelingen van de mannen. Wendy en Sanne krijgen heel wat nieuwe inzichten tijdens hun zonnige verblijf. Vluchten ze hiervan weg of zullen ze zichzelf – met striemen en een maatje meer – eindelijk accepteren?

Meer Boeken