Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Kim is ontslagen op haar droom job in New York. Haar werkvisum wordt gecanceld waardoor ze terug naar België moet keren. Net nu ze haar leven begon op te bouwen en haar relatie met Shawn interessanter werd, moet ze alles achter laten. Maar Kim laat de moed niet zakken en is vastbesloten om een oplossing te vinden.

 

 

 

In het tweede deel van ‘Iedereen is mooi’ ontdekken we hoe het verhaal van Kim eindigt. Waar het eerste deel vooral een opbouw van de situatie was, vond ik dit deel interessanter. Het verhaal kwam hier echt pas tot leven en ook Kim leren we steeds meer kennen. Daarnaast begint haar relatie met Shawn ook serieuzer te worden en valt de aantrekkingskracht tussen de twee niet meer te ontkennen. Kim maakt van haar passie haar werk waardoor het mode gedeelte hier nog meer aan bod kwam. Alsook dat de nadruk hier zeker ligt op het feit dat iedereen mooi is.

 

 

 

Dit tweede deel is de ideale afsluiter van het verhaal. Het einde was ook enorm spannend en had ik totaal niet zien aankomen. Niet alleen is dit een leuk feelgood verhaal om te lezen, maar het laat ons ook dromen van een wereld waarin iedereen mooi kan zijn.

Yana Pauwels

Tegen haar zin maakt Kimberley een afspraak bij de beroemde styliste Stacey London. Gedetailleerd stijladvies helpt de jonge rebel om in te zien dat het niet gaat om gewicht of maten, maar dat alles draait om het uitkiezen van de juiste kleuren en stijl.

Kim krijgt meer zelfvertrouwen dankzij het advies en begint mode zelfs leuk te vinden, al gaat dit maar stapsgewijs. Gisella, de general manager, overlaadt haar met complimenten en vanaf dat moment gaat de hele carrière van Kimberly in stijgende lijn. Gisella roept haar regelmatig bij zich en op een dag vertelt ze haar een groot geheim waardoor de vertrouwensband tussen hen beiden groeit. Wanneer Gisella Kimberley wil inschakelen voor een wel heel bijzondere opdracht, begint ze voor het eerst te twijfelen. Een modeshow bijwonen van een concurrent is niet niks, en zeker niet als die concurrent de aantrekkelijke man Shawn Delaney is. Als dat maar goed komt…

 

Meer Boeken