Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

Pompoensoep en vallende bladeren

Jolien De Pauw
Booksandbutterflies

Yana Pauwels

Feelgood

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Jennie hààt Halloween en alles wat ermee te maken heeft. Ook het feit dat ze dit jaar Halloween alleen moet vieren. Toch lijkt ze steeds tegen een vreemdeling op te botsen met wel heel interessante blauwe ogen. Wordt Halloween dit jaar toch anders?

 

 

 

Dit jaar lijken veel verhalen dat ik lees te gaan over het gedumpt worden door je ex, om dan opnieuw te geloven in de liefde. Ook dit feelgood kortverhaal bevat dit centraal thema. Toch is het de setting van het verhaal dat me helemaal warm maakt. Ik ben een grote fan van de herfst en dit was overal voelbaar in deze novelle.

 

 

 

‘Pompoensoep en vallende bladeren’ hebben me dus helemaal klaargestoomd voor de herfst. De inkleding doet me verlangen naar de pumpkin spice lattés en halloweenwandelingen. Het verhaal zelf past ook perfect in dit kader en verwarmt je hart.

 

 

Yana Pauwels

Jennie heeft een hekel aan Halloween. Maar nog, ze hààt Halloween! Van de pumpkin spice lattes tot de vrolijke griezelversieringen, ze kan niet wachten tot deze vreselijke periode eindelijk voorbij is. Al heeft al die weerzin misschien ook een heel klein beetje te maken met wat haar ex haar vorige Halloween geflikt heeft. Gelukkig verkeert ze dit jaar in het gezelschap van ’s werelds schattigste viervoeter. En werpt ze zich, onbedoeld weliswaar, meer dan eens in de armen van een wel heel knappe man… Zou deze Halloween toch anders kunnen worden?

Meer Boeken