Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

De verwende Alexia moet van haar vader werken op een boerderij. Haar mooie kleren en hoge hakken passen niet in deze levensstijl. Maar Alexia begint het er leuk te vinden. Al heeft de knappe boerenzoon er misschien ook iets mee te maken.

 

Ik heb enorm genoten van dit verhaal. Het klinkt misschien als een cliché verhaal, maar toch heb ik het gevoel dat het zoveel anders is. Hoewel het geen dik boek is, lijkt het verhaal toch veel detail te bevatten. Er zit veel vooruitgang in, alsook romantiek en zelfs een vleugje spanning. Ik wil meer van dit!

Yana Pauwels

Alexia leidt een luxe leventje, maar daar komt verandering in als haar vader besluit dat zijn dochter hem gaat opvolgen in zijn financiële bedrijf. Om haar voor te bereiden op haar nieuwe functie moet ze leren wat hard werken is. Daarom stuurt hij haar naar een ranch, waar ze tijdens haar zuurverdiende zomervakantie letterlijk met haar pumps in de modder moet gaan werken. Alexia heeft andere plannen met haar leven en haar vader opvolgen is daar absoluut geen onderdeel van. Toch neemt het werk op de ranch al snel een andere wending dan ze had gedacht en komt ze voor een moeilijke keuze te staan. Durft ze de sprong te wagen?

Meer Boeken