Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Alex speelt de hoofdrol in een wereldberoemde serie. Zijn reputatie is niet alleen belangrijk voor hem, maar ook voor de show. Wanneer deze in het gedrang dreigt te komen, wordt Lauren aan hem toegewezen. Lauren moet Alex in het oog houden en ervoor zorgen dat hij geen verkeerde beslissingen maakt. De twee lijken in het begin niets van elkaar te moeten hebben, maar al snel verandert dit.

 

Het vorige boek van Olivia Dade ‘Spoiler alert’ vond ik oprecht een heel goed boek dus ik was dan ook heel benieuwd naar dit boek. Beide boeken hebben als centraal thema dat een superster verliefd wordt op een doodgewoon meisje. Olivia Dade spreekt dus de fantasie aan waarbij je als gewone vrouw ook de aandacht kan trekken van een wereldberoemde ster. Het is dus niet verwonderlijk dat er wel een aantal vrouwen zijn die hier volledig voor te vinden zijn en dit boek dus geweldig zullen vinden.

 

Wat ik leuk vind aan deze verhalen is dat de meisjes inderdaad gewone meisjes zijn. Ze hebben een normale job en hebben ook geen super knap uiterlijk. Het kunnen gewoon meisjes zijn zoals jij en ik. Lauren vond ik oprecht ook een leuk personage omdat ze realistisch blijft en niet te hard van stapel loopt. Ik kon me dan ook goed verplaatsen in haar gevoelens en ik vond het ook super leuk om vanuit haar perspectief te lezen.

 

Het boek is ook leuk opgebouwd en leest vlot weg. De verschillende hoofdstukken bevatten op het einde soms een passage uit emailberichten, scripts enz. ,…  wat zorgt voor een leuke afwisseling. Ik vond het wederom weer een leuk boek om te lezen en heb er oprecht van genoten.

Yana Pauwels

‘All the Feels’ van Olivia Dade is een schitterende roman over een charmante acteur met sexappeal. Alexander is een acteur met geld en fans in overvloed. Maar als zijn rol als Cupido plots uit de serie wordt geschreven, stort hij in. Therapeute Lauren moet Alex weer op de been zien te krijgen. Hij zit echter niet op een babysitter te wachten en legt haar het vuur na aan de schenen. Maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe sterker de aantrekkingskracht. Dan verliest Lauren haar baan en komt ze voor een lastige keuze te staan. Beschermt ze Alex of geeft ze zich over aan wat hij wil: de liefde?

Meer Boeken