Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Leon en Manon vinden dat het tijd is voor de volgende stap in hun leven. Na het samenwonen en het zorgen voor Lou, hun hond die alles opeet wat los en vast staat, is de grote dag eindelijk daar. Wanneer het huwelijksfeest dreigt uit zijn voegen te barsten, denkt Leon dat zijn grote dag in het honderd zal lopen. Maar daar heeft Manon iets op voorzien.

Candy Crush is het derde in de Sugar Rush-serie van Sandra J. Paul. De kortverhalen draaien rond rechter Leon en ex-procureur Manon die niet alleen hun liefde voor zoetigheden delen, maar ook hun liefde voor elkaar. De manier waarop hun leven verloopt is alles behalve normaal, maar dat maakt van hen juist een uniek paar. Ieder kortverhaal moet je lezen met een lach op je gezicht want je kan niet anders dan genieten van de manier waarop deze twee mensen hun leven proberen op orde te krijgen. Dit laatste deel past perfect binnen het plaatje en het einde heeft me toch aangenaam verrast.

Sandra J. Paul laat hier weer aantonen dat ze thuis is in elk genre en met deze serie vrolijkt ze iedereen op. Wanneer je dus eens goed wilt lachen en genieten van al die zoetigheid, raad ik je deze kortverhalenreeks zeker aan.

Yana Pauwels

De volgende stap in het leven van Leon en Manon kondigt zich aan. Nog één dag, en ze zullen trouwen.
Hun plan om een bescheiden huwelijksdag te organiseren, valt in het water wanneer Leon uit de biecht klapt op zijn werk.
Zijn collega’s nodigen zichzelf meteen spontaan uit. Wanneer zijn moeder dit te weten komt, wordt het feest meteen uitgebreid met zijn volledige Griekse familie.
Wat begon als een bescheiden iets, dreigt te ontaarden in een gigantische trouwpartij.
Maar ach, wat maakt dat uit wanneer Leon eindelijk zal trouwen met de liefde van zijn leven?
Want als er één ding duidelijk is bij hem, dan is het wel dat niets ooit normaal verloopt.
Zelfs zijn huwelijksdag niet.

Meer Boeken