Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Clara besluit na de zoveelste ruzie met Frank te vluchten. Al een tijdje voelt ze zich niet veilig meer bij hem en geraakt ze steeds meer geïsoleerd van haar vrienden. Ze klopt aan bij haar beste vriendin en probeert daar weer haar leven op de rails te krijgen. Toch lijkt het verleden en Frank haar niet te kunnen loslaten.

Bestemming onbekend is een kortverhaal over misbruik en vertelt het verhaal van Clara en haar zoektocht naar een betere toekomst. Spijtig genoeg is dit vandaag de dag nog steeds realiteit en zijn er mensen die niet dezelfde kans krijgen als Clara. Het is dus geen gemakkelijk thema. Ondanks dat het verhaal niet veel pagina’s telt, heb ik het gevoel dat er zoveel gebeurd. De stress en angst van Clara lijkt uit het boek te spatten en je kan niet anders dan het boek in één ruk uit te lezen om te zien hoe het gaat eindigen. De steun die Clara ook krijgt van haar vrienden is ook heel mooi verwoord en geeft een positieve toets aan het verhaal. Bestemming onbekend is een prachtig verhaal om te lezen. Het is pakkend, ontroerend, maar toch ook heel mooi om te lezen.

Yana Pauwels

Wanneer de zoveelste ruzie met Frank escaleert, kiest Clara de enige uitweg die ze nog ziet. Ze ontvlucht ‘s nachts het huis en stapt op de eerste de beste trein. Krijgt ze haar leven terug op de rails? En kan ze ontsnappen uit Franks greep?

Meer Boeken