Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Margot en Olivia waren beste vrienden in hun studententijd. Al snel groeide dit uit tot iets meer, maar Olivia besloot terug naar haar ex te gaan. Hierdoor bleef Margot achter met liefdesverdriet. Een aantal jaren later trouwt de beste vriendin van Margot en is Olivia de trouwplanner. De vonk tussen de twee is niet te ontkennen. Kunnen ze het verleden achter hun laten en werken aan hun toekomst samen?

 

 

 

‘Margot & Olivia’ is het derde deel in de ‘Written in the stars’-serie van Alexandria Bellefleur. Het leuke aan deze serie is dat de boeken afzonderlijk te lezen zijn, maar toch verbonden zijn met elkaar. Ik heb het eerste boek nog niet gelezen, maar het tweede en derde nu wel. Hoewel je de kleine details misschien mist over de andere personages, is het niet nodig om de vorige delen per se gelezen te hebben. Ieder deel is een verhaal op zich en speelt zich ook af met iedere keer twee andere hoofdpersonages. Maar de hoofdpersonages uit de andere delen spelen ook een rol in de andere boeken, waardoor je ook daar meer te weten komt over hun leven.

 

 

 

Voor de rest leest het verhaal vlot weg en zijn er veel hilarische passages terug te vinden. Ik heb oprecht moeten lachen met het geklungel van Margot en Olivia. Aan passionele scènes is er ook geen gebrek, waardoor dit boek je nog meer laat smelten op deze hete zomerdagen. Ik ben dus oprecht fan van deze serie!

 

 

Yana Pauwels

Olivia’s leven loopt niet volgens plan. Ze is bijna dertig, gescheiden, en het voelt niet alsof ze echt heeft geleefd. Dan ontmoet ze Margot via een datingapp. Margot is niet op zoek naar liefde, maar naar casual hook-ups en Olivia lijkt de perfecte kandidaat. Olivia is echter niet de enige die nieuwe ontdekkingen doet. Hoe meer tijd ze met elkaar spenderen, hoe leuker het wordt. Durft Margot zich kwetsbaar op te stellen en een relatie te beginnen?

 

 

 

 

‘Margot & Olivia’ is het derde en laatste deel van de Written in the stars-serie van Alexandria Bellefleur. Lees ook in deze serie: ‘Elle & Darcy’ en ‘Londen & Seattle’.

Meer Boeken