Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Something Sweet is het vervolg van Office Candy. We volgen het verhaal van Lisa die onverwacht verliefd wordt op haar mentor Daniel. Beiden proberen ze hun romance verborgen te houden voor hun baas Machteld want ook zij heeft gevoelens voor Daniel.

 

Deze zoete serie is een spin-off van de Candy Crush-serie van Sandra J. Paul. Ook deze kortverhalen vormen samen een serie om van te snoepen! De spanning en romantiek zijn zeker volop aanwezig in deze serie en ook in Something Sweet is dit het geval. Sandra J. Paul heeft de gave om zelfs in kortverhalen de personages tot leven te laten komen. Hun alledaagse onzekerheden en bezorgdheden zorgen ervoor dat we ons kunnen herkennen in hen.  Ik ben grote fan van deze serie dus!

Yana Pauwels
Lisa en Daniel. Amper een week kennen ze elkaar, maar voelt nu al aan alsof dit wel eens iets voor het leven zou kunnen zijn.
Lisa had nooit durven dromen dat de IT’er die ook haar mentor is, wel eens de man van haar leven zou kunnen worden. En dat zijn tante Mathilde, de excentrieke vrouw met de vele katten, haar hart zo zou kunnen veroveren.
Toch besluiten ze om hun relatie geheim te houden op kantoor, zeker omdat Machteld, hun manager, op de loer ligt. Zij heeft al enige tijd haar oog op Daniel, en ze zal er alles aan doen om hem voor zich te winnen.
Terwijl de twee worstelen om hun geheime relatie op kantoor verborgen te houden, begint Machteld al snel te beseffen dat er meer aan de hand is. Zullen ze erin slagen om aan haar bemoeienissen te ontsnappen?
Dan is er nog tante Mathilde, ooit een bekende Hollywoodster, nu een teruggetrokken kluizenaar die niet langer in staat is om alleen te blijven wonen. De bezorgdheid om haar groeit met de dag, zeker wanneer haar leven in gevaar komt.
Lisa wordt al snel heen en weer geslingerd tussen geluk en bezorgdheid.

Meer Boeken