Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Persephone, de godin van de Lente, probeert onder het strenge bewind van haar moeder Demeter uit te komen. Ze begint een stervelingenleven waarin ze journalistiek studeert en samen woont met haar beste vriendin. Niemand weet dus dat ze een godin is want niet iedereen is fan van het feit dat de goden naar de aarde zijn neergedaald. Wanneer Persephone uitgaat in een club, botst ze daar tegen Hades, de god van de onderwereld. Iedereen lijkt er van overtuigd te zijn dat Hades een verschrikkelijk god is, maar Persephone leert hem steeds beter kennen en hun aantrekkingskracht naar elkaar blijft maar groeien.

A touch of darkness is het eerste deel in de Hades en Persephone-serie van Scarlett St. Clair. Toen ik de korte inhoud en het boek zag, was ik meteen enthousiast. De cover sprak me direct aan en ook de details op de edges van het boek passen perfect bij dit verhaal. Ik moet zeggen dat ik de Griekse goden ook altijd wel interessant heb gevonden om over te leren op school. En wanneer ik zag dat dit gecombineerd werd met een stomende, verboden romance moest ik het boek dus lezen. Ik snap dat dit boek nu enorm populair aan het worden is op TikTok, want wat heb ik van dit verhaal genoten! Iedere god in dit boek is exact neergezet zoals ik het had verwacht. En het is dan ook een leuke manier om bij te leren over deze Griekse mythologie.

 

De relatie tussen Hades en Persephone is precies hoe ik gehoopt had dat deze ging zijn. De aantrekkingskracht is al duidelijk vanaf de eerste seconden dat ze elkaar zien en deze blijft enkel en alleen maar toenemen doorheen het verhaal. Het gaat met afstoten en aantrekken, maar dat maakt het juist extra spannend. Ik ben een enorme liefhebber van dit soort romance.

 

Het boek is al deze aandacht dus zeker waard. De Griekse mythologie is uiteraard met een korreltje zout te nemen, maar is toch zeer overtuigend. Ik denk dat Scarlett St. Clair met deze serie veel aanzien gaat krijgen.

Yana Pauwels

A touch of darkness’ is het eerste deel in de fantasy-serie Hades x Persephone van Scarlett St. Clair, over de verboden liefde tussen twee goden. Nu in een prachtige limited edition!

 

Persephone is de godin van de Lente, maar ze doet haar geboorterecht geen eer aan: bloemen verwelken wanneer zij ze aanraakt. Ze verhuist naar New Athens en hoopt daar een onbezorgd leven te kunnen leiden als doodgewone journalist. Dan ontmoet ze Hades, de god van de Dood. Hij stelt haar voor een onmogelijke keuze: leven creëren in de onderwereld of voor altijd haar vrijheid verliezen. Haar geheimen staan op het punt onthuld te worden wanneer haar gevoelens voor Hades sterker worden…

Meer Boeken