Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Naomi wordt door haar vreselijke tweelingzus Tina naar het dorpje Knockemout gelokt. Daar gaat Tina ervandoor met Naomi’s auto en geld. Hierdoor wordt Naomi niet enkel opgezadeld met de bende die Tina heeft gemaakt, maar ook met een nichtje waar ze niets van afwist. Daarnaast wordt ze ook nog eens slecht ontvangen door Knox, de plaatselijke Viking van het dorpje. Naomi denkt dat het leven niet meer slechter kan worden, maar stilaan vindt ze haar plaats in Knockemout. Ze geraakt niet alleen verknocht aan haar nichtje, maar ook aan de vervelende Knox.

 

 

 

Ik werd meteen aangetrokken door de cover van het boek. De cover met de blauwe achtergrond en de madeliefjes ziet er niet alleen uitnodigend uit, maar is ook een subtiele knipoog naar het verloop van het verhaal. Van de korte inhoud werd ik ook meteen enthousiast van ik ben altijd wel te vinden voor een ‘enemy to lover’ new adult verhaal. En ik werd dus ook zeker niet teleurgesteld! De aantrekkingskracht tussen Knox en Naomi is van in het begin van het verhaal direct aanwezig. Naarmate het verhaal vorderde werd deze spanning alleen maar groter en spatte de vonken bijna letterlijk van de pagina’s af.

 

Stiekem werd ik een beetje verliefd op bijna ieder personage dat in dit boek voorkomt. Vooral in het personage van Naomi kon ik me zeker vinden. Zo maken we beiden graag lijstjes, volgen we ons hart en vechten voor iedereen die we graag zien. En natuurlijk hebben we het niet graag als ons hart wordt gebroken. Toch vind ik Naomi ongelofelijk stoer omdat ze niet opgeeft en daar kijk ik naar op.

 

 

 

Maar vooral het personage van Knox heeft me het meest gegrepen. Hij is diegene die de grootste evolutie meemaakt van alle personages in het boek. Hij leert ons dat je af en toe bang kan zijn om van iets of iemand te houden, maar dat mag je niet tegenhouden om juist lief te hebben. Deze grote, stoere Viking laat iedereen zien dat je ook kwetsbaar mag zijn in de liefde. Bedankt Lucy Score voor deze mooie levensles.

 

 

Yana Pauwels

Omschrijving

’Things we never got over’ is het verrassende eerste deel in de Knockemout-serie van Lucy Score.

Naomi heeft een slechte dag. Ze is haar eigen bruiloft ontvlucht, wordt bedrogen door haar onsympathieke en beruchte tweelingzus en krijgt plotseling de zorg voor een nichtje van wie ze niet eens wist dat ze bestond. Bad Boy Knox heeft geen plaats voor drama in zijn leven, maar een knappe vreemdelinge zet alles op z’n kop. Haar leven implodeert recht voor zijn neus en hij besluit haar te helpen. Zodra ze alles weer op de rit heeft, kan hij terugkeren naar zijn eigen, rustige leven. Tenminste, dat was het plan…

Meer Boeken