Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Pleun ontvlucht het drukke leven in Nederland door op reis te trekken naar Gran Canaria. Daar wordt haar aandacht getrokken door José, de knappe tuinman.

 

Ik heb mezelf even in Gran Canaria gewaand. Ik voelde bijna de zon op mijn gezicht en rook de zoute zee. Ik was al fan van Suzanne haar schrijfstijl en ook dit kortverhaal heeft me weer weten te bekoren. Het is luchtig geschreven en leest vlot. Ik vind het enkel jammer dat het een kortverhaal was en we dus niet meer hebben kunnen lezen.

Yana Pauwels

Om de drukte in Nederland te ontlopen, vlucht Pleun voor acht dagen naar Gran Canaria. Als freelance redacteur kan zij overal ter wereld werken, maar dit is de eerste keer dat ze echt alleen is buiten Nederland.

Ze had wel verwacht zichzelf tegen te komen. Wat ze niet had verwacht, zijn de nieuwe mensen die ze ontmoet. En dan heeft Pleun het niet over de obers van het restaurant El Capítan of de kat van de buren. José, de tuinman slash poolboy, confronteert Pleun meerdere malen met zichzelf. Hoe vervelend en pijnlijk dat ook is, Pleun kan hem niet uit haar hoofd zetten. Wie is deze vreemde man die telkens bij haar opduikt, automatisch haar aandacht trekt en door wie ze zichzelf stukje bij beetje beter leert kennen?

Meer Boeken