Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

Mimosa’s, mocktails en mirakels

Isa Moora
Booksandbutterflies

Yana Pauwels

Roman

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Nicky heeft haar droom job te pakken in een kledingzaak. Daarnaast mag ze op kamers blijven wonen in Gent met haar beste vriendinnen Britt en Lexia. Nicky heeft echter wat geldzorgen en ook haar liefdesleven is niet zo spectaculair. Ze hoopt dus op een mirakel…

 

Deze novelle is anders dan ik verwacht had. Het verhaal leest vlot en ook de positieve ondertoon is leuk om te lezen. Toch mis ik ergens iets in het verhaal. Ik had het gevoel dat ik Nicky niet goed kon inschatten als persoon. Het is en blijft natuurlijk een novelle en als het een langer verhaal was geweest, hadden we Nicky ook beter leren kennen. Toch is het een leuke novelle om tijdens deze zomermaanden te lezen. Het optimisme en de setting zorgde ervoor dat ik ook bijna met een mocktail in de hand dit verhaal heb gelezen. Zeker niet slecht dus!

Yana Pauwels
Nicky wil op eigen benen staan. Ze zit op kamers in Gent, heeft de leukste huisgenoten en droomt van een jaar vol vrijheid. Alleen heeft ze enkele problemen: ze is gestopt met haar studie en haar bankrekening is bijna leeg. Ook in haar liefdesleven mag wat actie komen. Als ze heel eerlijk is, kan ze een klein mirakel gebruiken.
Gelukkig heeft ze haar vriendinnen Britt en Lexia die haar aandacht afleiden. En dan zijn er ook nog de legendarische cocktailavondjes in het studentenhuis. Krijgt ze het zorgeloze jaar waar ze op hoopt of loopt het toch allemaal anders?

Meer Boeken