Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Vier vriendinnen vormen samen het reddingsteam. Ze redden namelijk allerlei wezens in het magische bos. Wezens zoals eenhoorns, elfjes en draken, … kunnen op hun hulp rekenen. Samen overwinnen ze elk obstakel en maken van het bos een veilige plaats.

Het is de eerste fantasie novelle die ik lees van Booksandbutterflies. Fantasie mag je in dit boek wel letterlijk nemen. Het reddingsteam houdt zich bezig met het redden van magische wezens. Als je fan bent van eenhoorns of elfjes dan is deze novelle zeker iets voor jou. De schrijfstijl is ook eenvoudig en is op kinderniveau geschreven. Door de eenvoudige schrijfstijl leest het boek wel vlot, maar er zijn sommige passages die te abrupt van het één naar het ander springen. Hierdoor vond ik het soms verwarrend overkomen en heb ik bepaalde stukken ook opnieuw moeten lezen.

‘Het reddingsteam’ is een leuke, luchtige novelle, ideaal voor kinderen of volwassen die dol zijn op magie en avontuur. Naast de soms wat onduidelijke stukken, leest dit verhaal enorm vlot en was het eens een leuke verademing.

Yana Pauwels

Ieder wezen in het magische woud weet wie ze zijn: Het Reddingsteam!
Het Reddingsteam heeft één taak; het helpen van wezens in nood. Of dat elfjes, draken of eenhoorns zijn maakt niet uit. Het Reddingsteam staat voor iedereen klaar!
Ze beleven verschillende avonturen en komen voor meerdere obstakels te staan. Kunnen ze alle bewoners van het magische woud helpen of gaat het soms toch eens mis?

Meer Boeken