Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Emily mag voor het Franse bedrijf Savoir werken. Ze verhuist met veel plezier naar Parijs en is er klaar voor om een echte Parisiènne te worden. Al lijkt het niet van een leien dakje te lopen… Toch wilt Emily haar droom niet opgeven en is ze bereidt om ervoor te vechten.

 

Ik heb de serie ‘Emily in Paris’ gezien op Netflix en toen ik hoorde dat er een boek van uitkwam, wist ik dat ik deze moest lezen! Wat ik niet wist, is dat dit boek een exacte kopie is van de serie. Het lijkt erop dat de auteur de serie heeft gezien en deze gewoon in een boek heeft gegoten. Ik heb niets nieuws geleerd uit dit boek en er zijn zelfs details dat verloren gaan in het boek, dat in de serie wel veel duidelijker zijn.

 

Het verhaal leest wel vlot en het zijn korte hoofdstukken waardoor ik het boek snel uit had. Het verhaal van Emily in Parijs blijft een leuk verhaal om te kijken/lezen. Maar voor mij heeft het boek geen meerwaarde en heb ik meer uit de Netflix-serie gehaald. Voor iedereen die de serie niet kan of wil kijken is dit boek wel leuk. Hoewel ik misschien al bevooroordeeld ben omdat ik de serie heb gezien, ben ik toch wat teleurgesteld in het boek. Ik hou het dus liever bij de serie.

Yana Pauwels

Marketing manager Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en start aan een nieuw avontuur, waarbij ze haar werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Dit boek bevat het verhaal van het eerste seizoen van de populaire Netflix-reeks, verteld vanuit het perspectief van Emily zelf.

Meer Boeken