Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Op het randje van geluk is een verhalenbundel bestaande uit vijf kortverhalen geschreven door vijf verschillende auteurs. De vijf kortverhalen hebben allemaal als hoofdthema ‘geluk’. Dit kan gaan van twee hartsvriendinnen die geluk bij elkaar zoeken tot een jonge single vrouw die beseft dat ze voor haar geluk al eens risico’s moet nemen. Alle vijf de verhalen zijn uniek en geven een andere definitie aan geluk.

Ieder verhaal heeft me op een bepaalde manier wel weten te raken. Het zijn ook heel herkenbare situaties waarbij gewone mensen op zoek gaan naar geluk in hun leven. Allemaal balanceren ze op het randje van geluk en moeten ze beslissen of ze zich laten vallen. De verhalen zijn heel realistisch en kunnen zo waargebeurd zijn. Ik heb deze verhalen dan ook uitgelezen met een lach en een traan. De één is al wat ontroerender dan de andere, maar ze zijn alle vijf prachtig geschreven.

In deze verhalenbundel krijg je dus vijf prachtige verhalen voor de prijs van één. Doordat deze verhalen zo kort zijn, leest de novelle ook snel weg. Ondanks de weinige woorden zijn deze auteurs er in geslaagd om vijf ontroerende kortverhalen te schrijven die perfect bij het onderwerp ‘geluk’ passen. Op het randje van geluk leert ons dat geluk voor iedereen anders is en het normaal is om risico’s te nemen om voor je eigen geluk te kiezen.

Ik heb genoten van deze bundel en ik zou deze dan ook aanraden aan iedereen die wel een beetje geluk kan gebruiken. Dit zijn top verhalen geschreven door top auteurs!

Yana Pauwels

Deze bundel bevat vijf kortverhalen van verschillende auteurs. Ze nemen je mee naar de mooiste, droevigste, meest rakende of romantische momenten in het leven van hun personages. De vijf verhalen draaien allemaal rond het thema geluk en zullen je hart verwarmen!

Meer Boeken