Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Claire besluit na enkele tegenvallers in haar leven het roer volledig om te gooien en vertrekt naar Italië. Dit land is haar tweede thuis. Niet enkel vanwege de omgeving, maar ook door Silvano. Ze zijn al jarenlang bevriend, maar toch kan Claire niet ontkennen dat er meer aan de hand is. Maar vindt Silvano dit ook?

In Geen zomer zonder regen volgen we Claire en haar beslissing om haar leven totaal anders aan te pakken. Vele zullen het gevoel van Claire wel begrijpen, maar durven de sprong niet te nemen. Claire doet dit wel en hoopt dat dit goed uitdraait. Toch voel je dat het niet gemakkelijk is en ook in haar beslissing om de sprong te wagen, loopt niet alles zoals ze had gehoopt. Toch is Claire zoveel gelukkiger dan ze daarvoor was. Kortom, Geen zomer zonder regen is een prachtig kortverhaal dat zowel een traan als een glimlach uitlokt, maar dat ons ook leert dat het leven te kort is en je vooral moet doen wat jou gelukkig maakt.

Yana Pauwels

Wanneer Claire het land ontvlucht na een slechte break-up, weet ze dat het tijd is voor enkele veranderingen in haar leven. Ze wil rust en minder impulsief beslissingen maken. Wanneer ze haar jarenlange vriend Silvano tegen het lijf loopt, daagt hij haar uit niet enkel om naar zichzelf te kijken maar ook naar wat ze echt wil in de toekomst. Vindt Claire de rust die ze zoekt of blijven haar beslissingen zich tegen haar keren?

Meer Boeken