Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Amelia Bentley is een redacteur van de plaatselijke krant in Maple Valley. Ze is verliefd geworden op het stadje en haar baan. Maar wanneer ze haar baan bedreigt te verliezen haalt ze alles uit de kast om deze te redden. Samen met Logan Walker wilt ze een artikel schrijven over een onopgelost mysterie om zo de krant te redden. Al snel slaat de vonk over tussen Amelia en Logan, maar het lijkt niet gemakkelijk om aan hun liefde toe te geven.

 

‘Op het juiste moment’ is het tweede deel in de ‘Familie Walker’-serie. Dit deel gaat over Logan Walker, de oudste broer. Een serie over dezelfde familie waarin we iedereen afzonderlijk leren kennen, vind ik een heel leuk idee. Ik was dan ook enthousiast over deze serie. Het eerste deel vond ik geweldig dus ik keek dan ook uit naar dit tweede deel. In dit boek was ik meteen verkocht van Logan. Ik vind hem een geweldig personage en zijn bezorgdheid en liefde voor zijn dochter spraken me direct aan. Ik heb het gevoel dat we Logan ook echt leren kennen. Amelia daarentegen vond ik persoonlijk minder geslaagd. We leren enkel haar enthousiasme voor haar job als redacteur kennen, maar krijgen geen volledig beeld over wie ze nu is.

 

De verhaallijn op zich was wel goed en de zoektocht naar het mysterie vond ik ook wel leuk. Toch vond ik dat de vonk tussen Logan en Amelia niet zo enthousiast overkwam. In het eerste deel vond ik de energie tussen Kate en Colton beter overkomen.

 

Hoewel ik dit dus niet per se een slecht boek vond, vond ik het eerste deel veel leuker. Ik ben nog steeds enthousiast over het derde deel omdat ik de familie Walker wel leuk vind. Hopelijk kan dit deel me iets meer bekoren.

Yana Pauwels

In Op het juiste moment van Melissa Tagg ligt het hart van Amelia Bently aan gruzelementen, maar haar nieuwe baan als redacteur bij de plaatselijke krant van Maple Valley geeft haar iets om voor te gaan. Zeker als die dreigt te worden opgeheven. Misschien dat een artikel over een onopgelost mysterie de krant kan redden…

 

Als de jonge weduwnaar Logan Walker hoort dat hij het krantje heeft geërfd, is hij van plan het snel te verkopen en zich er verder niet mee te bemoeien. Maar dan raakt hij betrokken bij de zoektocht van Amelia. En hoe gewond hun harten ook zijn, tegen overslaande vonken doe je niets.

Meer Boeken