Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Poppy is ontsnapt uit haar gevangenschap bij de Verhevene. De prins van Atlantië, Casteel, wilt haar zijn vrouw maken om zo zijn broer en rechtmatige koning van Atlantië uit de klauwen van de Verhevene te redden. Poppy maakt hier ook gebruik van om haar eigen broer te redden. Steeds meer leert ze bij over de Verhevene en de Atlantiërs en ontdekt ze dat ze haar hele leven is voorgelogen. De Atlantiërs ontvangen haar niet met open armen en zelf worstelt ze ook met de verbintenis met Casteel. Speelt er niet meer achter dit huwelijk?

 

Rijk van vlees en vuur is het tweede deel van de Uit bloed en as-serie van Jennifer L. Armentrout. Het verhaal van Poppy en Casteel wordt voortgezet en we leren steeds meer bij over het rijk waarin ze verblijven. We komen in dit tweede deel niet enkel meer te weten over de geschiedenis van Atlantië en de inwoners, maar ook over Poppy en haar uitzonderlijke krachten. Hoewel er in dit tweede deel dus minder actie aanwezig is dan in het eerste, vind ik de achtergrond en de uitleg over de verschillende inwoners even boeiend. De relatie tussen Poppy en Casteel evolueert ook naar iets meer en de spanning tussen de twee is dan ook om te snijden. De avontuurlijke lezers zullen wat teleurgesteld worden, maar de feelgood lezers zullen in dit deel zeker aan hun trekken komen!

 

Ik ben helemaal verkocht aan deze serie. De fantasiewereld is uniek en ook het verhaal van Poppy heb ik nog nooit in een ander boek gelezen. De boeken bevatten een goede mix van spanning, fantasie en romantiek. Deze serie spreekt dus een heel groot publiek aan. Ik kijk dan ook enorm uit naar de vertaling van het volgende deel.

Yana Pauwels

Alles wat Poppy ooit voor waar heeft aangenomen, blijkt een leugen – zelfs de man van wie ze hield. Er is een oorlog op komst en Poppy zit er middenin. De koning wil haar gebruiken om een boodschap over te brengen, de afvalligen willen haar dood, de wulven worden onvoorspelbaarder en haar krachten nemen alleen maar toe, waardoor de Atlantiërs bang voor haar worden. Er staat meer op het spel dan ooit tevoren…

 

‘Rijk van vlees en vuur’ van Jennifer L. Armentrout is het tweede deel van de prijswinnende Blood & Ash-serie, vol actie, romance en world-building. Dit tweede deel is het directe vervolg op ‘Uit bloed en as’.

Meer Boeken