Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Margot wilt heel graag een hond adopteren. In het asiel valt haar oog meteen op Blossom en ze is op slag verliefd. Door onvoorziene omstandigheden lukt het Margot niet om Blossom meteen mee naar huis te nemen. Will, die toevallig ook aanwezig is in het asiel, besluit om pleegouder te worden van Blossom tot Margot de hond mee kan nemen naar huis. Wat hij echter niet verwacht had, was dat ook hij gevallen is voor de charmes van Blossom. Beide besluiten ze om deelbaasjes van Blossom te worden. Maar dit lijkt niet zo gemakkelijk als ze hadden gedacht…

 

 

 

Het lijkt wel een situatie uit een film. Twee baasjes worden verliefd op een hond en besluiten deze week om week bij hun te laten wonen. Dit is natuurlijk wennen voor zowel Margot als Will, maar beiden hebben ze nood aan wat extra gezelschap. Margot en Will willen ook het beste voor Blossom en ik vind het dan ook mooi dat ze een hond uit het asiel zoveel liefde en kansen willen geven. Het is niet altijd even gemakkelijk en Blossom brengt hen soms in een benarde situatie, maar je voelt dat ze allebei enorm veel van haar houden. Het verhaal bevat dan ook veel hilarische passages over hun avonturen met Blossom waar ik enorm bij heb moeten lachen. Ook is er diepgang aanwezig in dit boek, met Margot en Will die allebei op hun eigen manier eenzaam zijn, maar toch hun liefde willen delen met een hond. Het is dus prachtig om te lezen!

 

 

 

Ik heb nog niet veel boeken gelezen waarin de adoptie van een dier centraal staat, maar ik vind dat er meer geschreven mogen worden! Allereerst leert het boek ons dat je over asieldieren geen vooroordelen moet hebben en ze net als alle andere dieren een liefdevol plekje verdienen. Het leert ons ook dat het hard werken is, maar de liefde die je terugkrijgt is eens zo gemeend en hartelijk. Ik heb genoten van dit boek.

 

 

 

Yana Pauwels

Margot en Will ontmoeten elkaar bij het plaatselijke asiel, waar ze dankzij een reeks misverstanden allebei dezelfde hond komen adopteren: de schuwe maar lieve Blossom. Geen van beiden willen ze de adoptie opgeven, dus ze besluiten de hond te delen.

 

Hoewel ze allebei dol zijn op Blossom, kunnen ze elkaar niet úítstaan, en dat maken ze elkaar duidelijk ook – tot ze ontdekken dat Blossom er alleen maar onrustiger van wordt. Voor hun hond doen ze alles, zélfs netjes met elkaar omgaan – en wanneer ze ophouden continu op elkaar te vitten, ontdekken ze al snel dat er ook heel veel wél leuk is aan de ander…

Meer Boeken