Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Lore van Dun.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Een tijdje geleden kreeg ik Wat we achterlaten in mijn handen om te lezen. Als Rebecca Yarros fan, kon ik niet wachten en begon ik meteen te lezen. Met een baby in huis vlot dit alleen niet zo snel meer als vroeger. Tijd vinden om een recensie te schrijven was dan het tweede struikelblok, maar hij slaapt, dus hier is mijn recensie dan eindelijk!

Wat we achterlaten is het verhaal van Georgia. Ze moet na haar scheiding helemaal opnieuw beginnen. Ze gaat terug naar Colorado, waar ze Noah ontmoet. Noah is de auteur die de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder moet afmaken. Ze maakte het boek van haar eigen verleden nooit af, doorheen het schrijven ontdekken ze eindelijk hoe dit komt.

Het verhaal heeft twee verschillende verhaallijnen gecombineerd. Het heden met Georgia die worstelt om haar leven terug op te maken na haar scheiding. Daarnaast is er het verhaal van Scarlett, haar overgrootmoeder, in de oorlog. Deze combinatie zorgt ervoor dat je wil blijven lezen. Hoe lopen beide verhalen af? Door de wisseling van de hoofdstukken wordt er ook heel veel spanning opgebouwd. Iedere keer er gewisseld wordt, wil je liever verder lezen in het andere deel.

Wat we achterlaten heeft heel veel verschillende elementen. Er is een oorlogsverhaal en liefdesverhaal, maar ook veel verdriet, drama en vriendschap. Rebecca Yarros weet alles heel goed te combineren. Het maakt het een hartverscheurend verhaal, maar toch is er ook hoop en wordt je gelukkig na het lezen van dit boek.

Wat we achterlaten is een prachtig verhaal. Rebecca Yarros doet het weer! Het is geen typische feelgood, waardoor het heel veel lezers kan aanspreken. Ik raad het iedereen aan! Wanneer verschijnt het volgende boek van haar? ^^

Lore van Dun

Georgia moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

Meer Boeken