Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Sam komt op een dag thuis om haar moeder dronken tussen gepakte koffers terug te vinden. Sams moeder gaat intrekken bij haar nieuwe vriend. Tot overmaat van ramp moet Sam mee verhuizen. Ze trekt met haar moeder in bij de familie Kade. Ze krijgt er niet alleen een stiefvader bij, maar ook de twee stiefbroers Mason en Logan. Beiden zijn ze belachelijk aantrekkelijk, maar ongelofelijk gevaarlijk. Sam is echter niet onder de indruk van de twee broers, althans dat denkt ze toch…

‘Val voor jou’ is het eerste deel in de Fallen Crest series van Tijan. Het is niet het eerste boek van Tijan dat ik al heb gelezen. Tijan is berucht in Amerika als een populaire new adult auteur. Ze heeft al veel boeken uitgebracht met knappe, stoere, foute mannen en dit was hier zeker geen uitzondering op. Het verhaal zelf wordt vergeleken met de Royals-serie van Erin Watt en ik moet toegeven dat het er veel van weg heeft; een meisje met een zwaar verleden trekt in bij knappe jongens, waar ze in eerste instantie niet van onder de indruk is. Al kan ze niet ontkennen dat er een bepaalde aantrekkingskracht ontstaat. Toch bevatten beide verhalen genoeg verschillen. Zo kan je Ella niet vergelijken met Sam. Sam heeft al heel wat meegemaakt in haar leven en is al door verschillende mensen bedrogen geweest. Hierdoor gaat ze zich volledig afschermen van iedereen. We lezen hoe Sam omgaat met deze innerlijke strijd en hoe ze langzaamaan weer mensen begint te vertrouwen. We leren Sam dus heel goed kennen en volgen haar persoonlijke ontwikkeling in dit verhaal nauw op. Tijan heeft veel diepgang verwerkt in dit verhaal.

Ondertussen heeft het genre new adult een echte opmars gemaakt in de boekenwereld en waar er eerst een beetje taboe rond hing, is deze zo goed als niet meer aanwezig. Meer en meer verschijnen er verhalen over de aantrekkelijke bad boys waar iedereen stiekem een oogje op heeft. In ‘Val voor jou’ hebben we te maken met twee van deze jongens en je kan gewoon niet anders dan een klein beetje verliefd worden op Logan en Mason. Stiekem wil iedereen wel zijn eigen bad boy dat alleen maar aandacht heeft voor jou. Daarnaast waren de nodige spanningen in dit boek zeker aanwezig en het einde kwam zeker als een verrassing voor mij.

Het verhaal draait natuurlijk grotendeels rond de broers Kade, maar toch vond ik Sam haar verhaal en persoonlijke ontwikkeling het interessantste om te lezen. Uiteraard waren de sensuele scènes wat je verwacht van Tijan haar schrijfstijl, en in vergelijking met haar vorig boek dat ik heb gelezen zit hier meer diepgang in. Ik kijk dan ook uit naar het tweede deel want zeg nu zelf, wie wilt er niet zijn eigen bad boy?

Yana Pauwels

Val voor jou is het eerste deel in de verslavende bestsellerserie Fallen Crest van Tijan. Voor liefhebbers van De Royals en de After-serie, vanaf 16 jaar.

Samantha’s leven staat op zijn kop als haar moeder haar vader verlaat en intrekt bij haar nieuwe vriend. James Kade woont met zijn zoons Mason en Logan in een gigantisch landhuis, en Sam moet tot haar afgrijzen met haar moeder mee.

Mason en Logan Kade zijn berucht in Fallen Crest. Niet alleen zijn ze bad news, ze zijn ook hot en zitten op de rivaliserende High School. Alle meiden willen uit met de broers, maar Sam is niet onder de indruk.

Meer Boeken