Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

‘In de sterren geschreven’ is een verhalenbundel met vijf verhalen door verschillende auteurs geschreven. Het zijn allemaal kortverhalen en draaien rond het thema In de sterren geschreven.

Iedere auteur interpreteert dit thema anders, waardoor je iedere keer een ander verhaal voorgeschoteld krijgt. Het leuke hieraan is dat je niet alleen de auteurs en hun schrijfstijl leert kennen, maar ook dat ieder verhaal uniek is. Doordat het allemaal kortverhalen zijn, leest deze bundel vlot weg en is het dus een ideaal tussendoortje.

De verhalen waren zoals bij de andere verhalenbundels weer super goed geschreven. Ze passen perfect bij het thema en gaven me stuk voor stuk een goed gevoel. Geef niet op en geloof in jezelf!

Bedankt Booksandbutterflies voor alweer een geweldige verhalenbundel vol leuke en positieve verhalen. De verhalenbundels van Booksandbutterflies zijn ideaal om even tussendoor te lezen en een lach op je gezicht te toveren.

Yana Pauwels

Geloof jij in toeval? Of het lot? Wat als het altijd zo al had moeten zijn? In deze nieuwe bundel vind je vijf kortverhalen van vijf verschillende auteurs. Van een waarzegster op de kerstmis tot een bijzondere ontmoeting tijdens het dansen… Sommige dingen staan nu eenmaal in de sterren geschreven!

Meer Boeken