Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Lisa neemt haar intrek bij Daniel en zijn oudtante Mathilde in de gigantische villa. Het gaat niet goed met tante Mathilde. Lisa en Daniel moeten verschillende keuzes maken. Kiezen ze voor het juiste?

 

 

 

Net zoals zijn voorgangers is Bittersweet weer heerlijk om te lezen. De relatie van Manon en Leon vond ik iets interessanter om te lezen. In vergelijking met de vorige delen, bevat dit deel ook minder actie, maar het heeft me nog steeds weten te bekoren. Het leuke aan deze kortverhalen is dat we steeds weer mogen uitkijken naar een klein stukje van hun leven. Zo lijkt het verhaal langer te duren en kan ik niet anders dan uitkijken naar het volgende kortverhaal.

 

 

Yana Pauwels
Lisa en Daniel wonen eindelijk officieel samen, nadat Lisa de afgelopen maanden al zo goed als helemaal bij Daniel en zijn tante Mathilde was ingetrokken. Nu is het echt. Haar huisje werd verhuurd, haar spullen staan in de villa.
De relatie tussen hun twee wordt er alleen maar beter op nu ze beiden hun eigen weg in het leven
 zoeken. Maar Daniels werk slorpt hem helemaal op wanneer zijn carrière bloeit en groeit. Dan krijgt hij een interessante aanbieding die alles wel eens helemaal op zijn kop kan zetten.
Alleen weten Lisa en Daniel dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Ze hebben veel om achter
 te laten in hun oude leven. En dan is er nog die voornaamste kopzorg rond Mathilde, die met de dag wegkwijnt. Wat moet er met de villa en zijn katten gebeuren als zij er niet meer is?
Lisa en Daniel ontdekken dat liefde en verdriet heel dicht bij elkaar liggen.
Maar uiteindelijk komt het altijd wel goed. Toch?

Meer Boeken