Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

‘Christmas Crush’ is het vervolg op ‘Sugar Crush’ geschreven door Sandra J. Paul. Leonidas ‘Leon’ is ondertussen al enkele maanden samen met Manon. Beiden merken ze dat de relaties serieuzer wordt en ze zijn dan ook aan het nadenken over de volgende stap. Manon wilt heel graag een hond, maar Leon ziet dit niet helemaal zitten. Wanneer Manon dan toch afkomt met Lou, zet deze het hele huis op stelten. Is Leon wel klaar voor de volgende stap?

Wie Sandra J. Paul kent, weet dat ze geen schrik heeft om verschillende genres aan te pakken. Sandra blinkt vooral uit met haar thrillers, maar de laatste tijd waagt ze zich ook aan het genre feelgood en deze verhalen zijn even geslaagd. Deze novelle is ideaal om je volledig in kerststemming te brengen. De liefde in dit verhaal houd je helemaal warm tijdens de feestdagen. Daarnaast kan je ook niet anders dan het hele verhaal uit te lezen met een glimlach op je gezicht. Een ideaal vervolg dus op ‘Sugar Crush’ om je volledig onder te dompelen in kerststemming.

Yana Pauwels

Het vervolg op Sugar Rush, waarin Leon de liefde van zijn leven Manon heeft gevonden.

Drie plastic zuurstokken liggen op tafel wanneer Leon die dag thuiskomt van kantoor. Drie. Niet vier. Zuurstokken die in de kerstboom hadden moeten hangen.
En Lou heeft de vierde te pakken gekregen. Oh nee.

Leon, de jongste rechter van het land, heeft snel zijn draai gevonden met ex-procureur Manon, die zo goed als bij hem inwoont.
Het leven gaat zijn gangetje, tot het onderwerp toekomst op tafel wordt gegooid.
Ondanks Leons protesten besluit Manon impulsief dat een hond dé manier is om uit te zoeken of het stel in staat is om voor iemand anders dan zichzelf te zorgen.
En dat zet het hele huis – letterlijk – op stelten wanneer Lou zijn intrek neemt. Niets is veilig voor hem, ook de kerstboom niet.

Meer Boeken