Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Op het vrijgezelle feest van haar nicht ontmoet Vicky een stripper die ze maar niet uit haar hoofd kan zetten.  Wat misschien klinkt al de ideale fantasie, lijkt voor Vicky een dilemma. Wil ze wel iets beginnen met een stripper? Veel vrouwen, waaronder mezelf, kwijnen helemaal weg bij de gedachte aan een persoonlijke Magic Mike, maar natuurlijk is het niet even gemakkelijk als je weet dat je hem moet delen met verschillende vrouwen iedere avond. Onbereikbaar dichtbij is zo een verhaal waar je even bij weg kan dromen en je alsnog je privé moment krijgt met een stripper. Door de ogen van Vicky zien we hoe ze steeds dichter komt bij het ontmaskeren van haar mysterieuze man en ieder hoofdstuk is een stap dichter bij zijn identiteit. Het verhaal bevat dus voldoende spanning en romantiek om bij weg te dromen. Een lekker tussendoortje dus!

Yana Pauwels

Vicky heeft een hekel aan strippers. Ze vindt ze smakeloos met die glimmende opgepompte spieren. Als ze erachter komt dat op het vrijgezellenfeest van haar nicht Claire een mannelijke stripper is ingehuurd, staat ze dus niet te juichen. Op het moment dat ze zelf het podium op wordt getrokken, raakt ze serieus in paniek. Hoewel ze het liefst door een gat in de vloer zou willen verdwijnen, is ze totaal niet voorbereid op de stripper die op haar af komt. Hij zet haar in vuur en vlam en bezorgt Vicky de avond van haar leven.

 

Ze kan hem naar niet uit haar hoofd zetten, maar weet heus wel dat hij onbereikbaar voor haar is. Ze zal nooit verliefd worden op iemand met zo’n beroep. Uit alle macht probeert ze hem te vergeten, maar dan ziet ze hem weer: op een foto samen met de verloofde van haar nicht en ze lijken elkaar goed te kennen.

Meer Boeken