Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Noraly Winters lijkt een doodnormaal leven te leiden met een job bij de bank en in haar favoriete café. Wat haar vrienden echter niet weten is dat haar vader een niet zo onschuldig beroep heeft. Door de criminele banden van haar vader, is Noraly genoodzaakt om zich te laten achtervolgen door een bodyguard. Wanneer ze op een avond werkt in het café en er een razend knappe man binnenkomt, valt Noraly als een blok voor hem. Maar al snel komt ze erachter dat hij verboden terrein is, want hij is namelijk haar nieuwe bodyguard! De man, Chris, neemt zijn taak ook serieus maar hij kan toch de aantrekkingskracht tussen hem en Noraly niet ontkennen. Maar wilt Noraly wel iets te maken hebben met de criminele activiteiten van haar vader?

Bewaak mijn hart is het tweede boek van Sanne Hillemans dat ik heb gelezen. Haar eerste New adult-roman Mag ik bij jou heb ik helemaal verslonden en dat was met dit boek ook het geval. Beide boeken bevatten een hoog ‘bad boy’ gehalte en laat ik daar nu juist grote fan van zijn. Ik ben wel te vinden voor de aantrekkingskracht van een verboden liefde en vooral als er actie en spanning mee gepaard gaat. Ik kon het boek niet wegleggen!

Ik hou enorm van de schrijfstijl van Sanne Hillemans. Ze schrijft haar verhalen ongelofelijk vlot en zorgt niet enkel voor diepgang in haar hoofdpersonages, maar ook haar nevenpersonages. Zo weten beide gebroken hoofdpersonages elkaar toch te vinden en proberen ondanks de hele situatie er toch het beste van te maken. Je geraakt helemaal meegesleurd in het verhaal en mijn emoties werden alle kanten opgeslingerd. Sanne heeft me met dit boek weten te raken, doen lachen en doen trillen van spanning.

Met Bewaak mijn hart en Mag ik bij jou heeft Sanne een plekje weten te veroveren tussen mijn favoriete boeken van 2021. Ik ben oprecht blij dat ik kennis mocht maken met haar schrijfstijl en ik deel uit mocht maken van deze prachtige verhalen. Ik hoop dat deze trend verder wordt gezet in 2022!

Yana Pauwels

De New Adult-roman Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans vertelt over een onwaarschijnlijke klik tussen Noraly en haar beveiliger Chris.

De roman Bewaak mijn hart van Sanne Hillemans draait om de twintiger Noraly Winters. Haar leven is heel gewoon, een paar avonden per week werkt ze in haar favoriete café en daarnaast heeft ze een ‘volwassen’ baan bij een bank. Het enige afwijkende: ze wordt overal gevolgd. 24/7 wordt ze beveiligd tegen de vijanden van haar vader, die opereert in het criminele circuit. Volgens zijn strikte instructies negeert ze haar beveiligers en bijna zou ze vergeten dat ze altijd in de gaten gehouden wordt. Tot er een nieuwe persoonlijke beveiliger voor haar wordt ingeschakeld: Chris. Met zijn mysterieuze uitstraling en doordringende blik valt hij haar meteen op. En zij hem ook… Noraly wil zo min mogelijk te maken hebben met haar vaders wereld, maar wat als ze Chris niet uit haar gedachten krijgt?

Meer Boeken