Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Micah voelt zich al haar hele leven een buitenstaander in het rijkeluisleventje van haar beide ouders. Haar ouders willen dat ze net als hen voor advocaat studeert, maar Micah is meer geïnteresseerd in stripboeken en tekenen. Wanneer ze op één van de feestjes van haar ouders Julian tegenkomt, klikt het meteen tussen de twee. Maar haar ouders kunnen er niet mee lachen en ontslaan Julian. Per toeval komt ze Julian weer tegen, maar hij wil niets weten van haar excuses en lijkt haar zelfs te ontlopen. Wat houdt hij geheim voor haar?

 

 

 

Laura Kneidl is me bekend van haar Verlies. Me. Niet- serie. Een nieuw adult met veel diepgang. Ook deze nieuwe serie is een new adult, maar gaat over zoveel meer dan dat. Al vrij snel had ik door wat nu precies het geheim van Julian was, maar ik snap ook heel goed waarom hij het niet meteen heeft gezegd. Het was bijzonder pijnlijk om te lezen hoe sommige mensen nog altijd geen begrip hebben voor de lgbtq+ familie. Dit boek kaart zeer goed aan dat er misschien nog altijd onbegrip voor bestaat, maar dat de meeste hier heel open voor staan. Ik blijf deze thema’s dan ook zeer belangrijk vinden om te bespreken. Deze onderwerpen zouden meer vanzelfsprekend moeten worden.

 

 

 

Al van in het begin van het verhaal was ik dol op de relatie tussen Micah en Julian. Hoewel het lang duurde eer er iets gebeurde tussen de twee, kan je de chemie niet ontkennen. Hun aantrekkingskracht was gedurende het hele verhaal voelbaar. De manier waarop de twee met elkaar omgaan; hoe ze elkaar steunen en open communiceren, vind ik heel mooi. Het voelde voor mij oprecht aan als een echte relatie.

 

 

 

Bedankt Laura Kneidl om alweer een moeilijk onderwerp aan te snijden, maar dit op een toegankelijk manier te doen. Ik heb enorm genoten van dit boek en het heeft me ook veel bijgeleerd. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende delen van deze serie.

Yana Pauwels

‘Someone new’ van Laura Kneidl is het aangrijpende eerste deel van de Someone-serie en vertelt het indrukwekkende liefdesverhaal van Micah en Julian.

 

 

 

 

Wanneer Micah haar nieuwe buurman ontmoet, kan ze het niet geloven: het is Julian! Hij verloor een paar weken geleden zijn baan vanwege haar. Julian geeft haar niet de kans om haar excuses aan te bieden. Micah wil hem graag beter leren kennen, maar Julian houdt haar op afstand omdat hij een geheim heeft. Een geheim dat de manier waarop ze hem ziet voor altijd kan veranderen…

Meer Boeken