Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

In deze novelle volgen we het verhaal afwisselend door de ogen van Anna, huisarts, en Pieter, garagist, die allebei leven in hetzelfde kleine dorpje. Beiden hebben ze al wat meegemaakt op liefdesvlak, maar als iedereen hen probeert te koppelen op het dorpsfeest besluiten ze het toch een kans te geven.

Zowel de setting van het verhaal als de personages vond ik heel leuk gevonden. Beiden personages hebben een groot hart en dat blijkt ook uit hun daden. Het is misschien een cliché liefdesverhaal, maar toch voelt het voor mij ook uniek aan. Ik heb oprecht genoten van deze novelle en ik vind het zeker een aanrader!

Yana Pauwels

Anna, de rustige en ingetogen huisarts van het dorp, is niet van plan om zich te laten overtuigen door de burgemeester en de andere bemoeizuchtige tantes, om naar het jaarlijkse dorpsfeest te gaan. Ze weet immers precies wat er gaat gebeuren. Zoals altijd zullen ze weer proberen om haar te koppelen aan een aantrekkelijke vrijgezel, en daar heeft ze na haar afgebroken relatie echt geen zin in.
Hetzelfde geldt voor Pieter, de allernieuwste inwoner van het dorp. Hij heeft het immers veel te druk met zijn garage, net overgenomen in erbarmelijke staat. Pieters hoofd staat niet naar een dorpsfeest, maar net als Anna wordt ook hij met lichte dwing richting het dorpsplein gestuurd.

Wie weet hangt er voor beiden vuurwerk in de lucht …

Meer Boeken