Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim…

Emma krijgt op een dag een overlijdensbericht te zien van haar vroegere vriendin Sara. Ze kan het niet geloven dat haar vriendin zelfmoord heeft gepleegd. Emma gaat op onderzoek uit naar de waarheid rond Sara’s dood, maar brengt daarmee zaken aan het licht die ze probeerde te vergeten. Al snel haalt ze haar oude vriendengroep erbij en proberen ze het geheim dat hen allen verbindt, angstvallig te verbergen.

Er lopen twee verhaallijnen in het boek. Aan de ene kant volgen we Emma in het jaar 2019 en haar avontuur om de waarheid achter Sara’s dood te achterhalen. Ondertussen wordt ze zelf ook bedreigd en probeert ze hierdoor contact op te nemen met haar vroegere vriendengroep. Dit levert haar meer op dan ze initieel dacht. Daarnaast hebben we Emma in 1994. Emma is verhuisd en gaat naar een nieuwe school. Ze maakt daar nieuwe vrienden, maar ook enkele vijanden. Thuis is het ook niet altijd even gemakkelijk met haar moeder. Het verhaal van Emma is zeker geen rozengeur en maneschijn, maar toch probeert ze er het beste van te maken.

Doordat deze twee verhaallijnen elkaar afwisselen, krijg je beetje bij beetje informatie over wat er nu juist gebeurd is. Beide verhaallijnen bevatten veel spanning en de ene plottwist na de andere. Het einde had ik helemaal niet zien aankomen en stak verrassend goed in elkaar.

Nooit meer alleen is het eerste boek dat ik lees van Angelique Haak en ik ben fan van haar schrijfstijl. Het boek leest aangenaam vlot en de spanning is meer dan aanwezig. Daarnaast zorgt Angelique Haak voor korte hoofdstukken waardoor je even een adempauze kunt nemen voor je weer verdergaat. Ieder hoofdstuk eindigt ook met een spannende noot waardoor je niet anders kunt dan blijven verder lezen.

Het leven van Emma en haar vrienden is niet altijd even gemakkelijk. Het geheim dat ze allen met zich meedragen, dreigt aan het licht te komen. Samen met Emma komen we achter de waarheid en dit is er één die ik nooit had zien aankomen. Nooit meer alleen is een goed uitgewerkte thriller met zeer veel spannende elementen.

 

*Disclaimer* Deze recensie is eerder verschenen op https://indeboekenkast.com/

Yana Pauwels

Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Meer Boeken