Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Emma nodigt haar vriendinnen Jorien, Maaike en Tessa uit voor een avondje Netflix en pizza. Maar tijdens deze avond gebeuren er vreemde onverklaarbare activiteiten. De lichten flikkeren, er kruipen schaduwen over de muur en ze horen vreemde stemmen. In welke nachtmerrie zijn ze beland? Of is het geen nachtmerrie en gebeurt dit allemaal echt?

Erik Jan Tillema schrijft graag thriller/horror verhalen voor de jeugd. Uiteraard zijn dit dus geen boeken voor mensen die niet goed tegen spanning kunnen. Want als er één ding is dat Erik Jan Tillema goed kan, dan is het wel iedereen kriebels bezorgen. Zijn boeken hebben allemaal iets bovennatuurlijk en je weet dat het fictie is. Maar toch is het aangeraden om deze boeken overdag in het bijzijn van andere mensen te lezen. Ik kon het boek niet wegleggen, maar toch was het bijna te eng om nog verder te lezen. Het leek wel een horrorfilm.

 

De boeken van Erik Jan Tillema zijn voor de echte durvers onder ons! Ze zijn niet alleen bijzonder spannend, maar het verhaal komt ook echt tot leven. Het lezen van zijn boeken is dus op eigen risico.

 

Yana Pauwels

Netflix, pizza en stiekem Bacardi-cola drinken. Emma en haar vriendinnen hebben een chill avondje met de meiden, tot er opeens onverklaarbare dingen gebeuren. Het begint nog redelijk onschuldig: de lampen knipperen, er klinken geluiden. Maar al snel wordt het indringender en dreigender, helemaal als er een oude vrouw in huis verschijnt. Iemand heeft het duidelijk op Emma gemunt. Maar waarom?

Bloedstollende bovennatuurlijke horror die je tot het einde vasthoudt. Voor young adults.

Meer Boeken