Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

In Lise lezen we het verhaal door de ogen van een persoon die verliefd wordt op Lise. Maar er duiken steeds meer geheimen op rond Lise. Ze voorspelt namelijk rampen die nog moeten plaatsvinden. De verteller wilt haar geloven, maar speelt hij dan met het lot?

Dit kortverhaal is ideaal voor iemand die even een spannend verhaal tussendoor wil lezen. Doordat dit een kortverhaal is, wordt er niet te veel aandacht besteed aan details en worden we direct in het verhaal gesmeten. De details van de omgeving waren ook niet belangrijk, het draait allemaal rond Lise. Het verhaal heeft iets mysterieus en laat je achter met verschillende vragen. Hoewel dit me meestal niet kan bekoren, past dit gewoon perfect bij het verhaal. Er is dus heel goed nagedacht over hoe het verhaal zou overkomen en ik vind het ontzettend goed gedaan.

Yana Pauwels

De verteller ontmoet in Parijs een mysterieus meisje dat hem waarschuwt niet die dag de metro te nemen, en met goede redenen, want wat later wordt daar een bomaanslag gepleegd. Hij vermoedt toeval, maar het fenomeen herhaalt zich. Ze is blijkbaar in staat rampen te voorspellen. Maar als ze dat kan, is hij dan nog meester van zijn eigen lot?

Meer Boeken