Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Amira wordt door haar beste vriendin Jessie ingeschreven voor het datingprogramma ‘Live for love’. Ze wordt gekoppeld aan de knappe Rico. Als ze besluit op het einde van het programma met hem te trouwen, wint ze ook nog eens een mooie prijs! Maar het is niet Rico waarmee ze wil eindigen, maar Roy een medekandidaat die al aan iemand anders is gekoppeld.

Live voor de liefde is het eerste deel van de Live for Love-serie van Annemieke Heller. De serie gaat over beste vriendinnen Amira en Jessie en hun zoektocht naar de ware liefde in een reality-tv-programma. Zelf ben ik fan van programma’s zoals Love Island dus dit verhaal leek echt iets voor mij. Het boek telt maar 71 pagina’s waardoor er niet veel in detail wordt gegaan. Ik had graag wat meer geweten over wat er achter de schermen gebeurd van zo een reality-programma. Al vind ik het concept wel origineel en leuk gevonden.

Heel goed leren we Amira niet kennen, maar we ontdekken als snel dat ze het niet gemakkelijk heeft met haar moeder en door haar vorige relatie het vertrouwen in de liefde wat is kwijt geraakt. Ik kan me hier wel in vinden en ik vond het dan ook goed dat Amira ons laat zien dat je in de liefde je gevoel moet volgen. Ik ben dan ook nieuwsgierig geworden naar de overige twee delen in deze serie.

Yana Pauwels

De driedelige Live for Love-serie van Annemieke Heller draait om de vriendinnen Amira en Jessie, die proberen de liefde te vinden in het televisieprogramma Live for Love.

De driedelige Live for Love-serie van Annemieke Heller draait om de vriendinnen Amira en Jessie, die proberen de liefde te vinden in een reality-tv-programma. In het eerste deel, Live voor de liefde, denkt Amira dat ze een heerlijke vakantie in Griekenland tegemoetgaat, maar dat blijkt de halve waarheid. Haar beste vriendin Jessie heeft haar in het geheim opgegeven voor het nieuwe televisieprogramma Live for Love. In de show worden deelnemers gekoppeld en moeten ze door middel van uitdagingen, spellen en qualitytime in een villa ontdekken of ze de ware voor elkaar zijn. Als een koppel aan het einde van het programma trouwt, krijgt het zelfs honderdduizend euro mee naar huis. Amira wordt gekoppeld aan de sportieve vrijgezel Rico, die best leuk blijkt te zijn. Maar haar blik glijdt constant naar de lieve Roy… Hoe zal het televisieavontuur aflopen?

Meer Boeken