Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Todd, Owen, Ally en Gemma krijgen op een dag een bericht van dezelfde persoon. Deze persoon dreigt hun geheim te onthullen tenzij ze doen wat hij van hen vraagt. Ze besluiten dat ze geen andere keuze hebben en beginnen aan de gevaarlijke opdrachten. Wat wil deze afperser bereiken? Waarom zijn zij het slachtoffer? En wie is hij eigenlijk?

‘Ik ken jouw geheim’ is een jeugdboek geschreven door Daphne Benedis-Grab. Het boek is ideaal voor het wat jeugdiger publiek. Het verhaal is niet te moeilijk, de hoofdstukken zijn kort en het is vlot geschreven. Daarnaast spelen ook wat jongere mensen de hoofdrol en kan de jeugd zich hierin beter terugvinden. Ook de problematiek waarmee de jongeren te maken krijgen is heel herkenbaar. Het thema pesten speelt ook een belangrijke rol en het leert ons dat dit zeker niet oké is.

De spanning is goed voelbaar doorheen het hele verhaal. Ook de uiteindelijke dader blijft tot op het laatste moment een geheim. Daphne heeft hiermee dus een uitstekende thriller voor jongeren geschreven. Ik denk dat veel jongeren zullen genieten van dit boek. Niet alleen door de herkenbaarheid, maar ook de tensie die zich doorheen het hele boek opbouwt. Het voelde voor mij aan als een volwaardige thriller.

Yana Pauwels

Ik ken jouw geheim is een spannende thriller voor meisjes en jongens vanaf 11 jaar, geschreven door Daphne Benedis-Grab.

‘IK KEN JE GEHEIM. DOE WAT IK ZEG, ANDERS VERTEL IK HET AAN IEDEREEN.’

Wanneer Owen, Gemma, Ally en Todd dit dreigbericht krijgen, hoeven ze niet lang na te denken: alles liever dan dat hun geheim onthuld wordt! Dus besluiten ze te doen wat de afperser zegt.

De eerste opdracht ontvangen ze maandagochtend op school. Ook al zitten ze alle vier in de tweede klas, ze kennen elkaar nauwelijks. Nu moeten ze samenwerken om de vreemde instructies van de blackmailer op te volgen.

Met het uur worden de opdrachten gevaarlijker, en de tijd tikt. Wie zit hierachter? En kunnen ze de afperser stoppen voordat het te laat is?

Meer Boeken