Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Jess wil haar verleden zo snel mogelijk achter haar laten. Luke is plots vertrokken en heeft haar zonder uitleg achtergelaten. Wanneer Jess haar leven weer op de rails lijkt te krijgen, duikt Luke plots weer op in haar leven. Maar met Luke duikt er ook een duistere schaduw op. Jess weet niet wat ze hiermee aan moet.

 

 

 

‘Timing is alles’ wordt aangeraden voor de liefhebbers van Colleen Hoover en ik kan hier ook zeker mee inkomen. De verboden liefde tussen twee mensen waarvan je weet dat het niet goed gaat aflopen speelt een centraal thema. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Jess in het heden en wordt afgewisseld met flashbacks uit het verleden. Zo ontdekken we beetje bij beetje de waarheid en wordt de spanning langzaamaan opgebouwd. Het einde had ik totaal niet zien aankomen en ben ik oprecht even niet goed van geweest. Wat een knaller om mee te eindigen!

 

 

 

De relatie tussen Jess en Luke vond ik oprecht interessant om te lezen. Je voelde de spanning ook tussen de twee en de liefde was bijna tastbaar. De relatie tussen Jess en Reese was echter totaal anders en voelde ook heel verkeerd aan. De manier waarop ze allemaal met elkaar om gingen, bracht me soms volledig van mijn stuk.

 

 

 

‘Timing is alles’ is een aangrijpend liefdesverhaal dat je aan het denken doet zetten. Hoe kunnen tegenpolen elkaar toch vinden? En hoe ver wilt iemand gaan voor zijn idealen? Amber Clarke laat ons zoveel voelen met dit krachtige verhaal.

 

 

Yana Pauwels

“Elke beslissing kan je leven bepalen…”

 

Voor fans van Karen M. McManus en Colleen Hoover.

 

Jess maakt zich klaar om haar laatste schooljaar af te ronden. Ze haalt redelijke punten, heeft goede vrienden en heeft haar leven eindelijk weer op de rails sinds de jongen van wie ze hield van de radar verdween. Zijn geheimen zouden haar enkel hebben vernield, weet ze, ook al had ze gehoopt hem te kunnen redden.

 

Plots davert haar wereld echter op haar grondvesten. Luke staat weer aan haar deur, maar hij is niet alleen. De schaduw die Jess achtervolgt sinds ze Luke ontmoette, houdt hen nauwlettend in de gaten. Is haar liefde voor Luke sterk genoeg om zijn verleden te vergeten? En zal de schaduw toelaten dat Jess en Luke geluk vinden bij elkaar?

Meer Boeken