Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

In Every day vegan laat Lenna Omrani ons kennis maken de budgetvriendelijke veganistische keuken. Ze laat ons zien dat vegan eten niet alleen lekker is, maar ook goedkoop kan zijn.

 

Ik ben al een tijdje vegetariër, maar ik ben ook geïnteresseerd in de veganistische keuken. Even gemakkelijk is het niet altijd en het is inderdaad zo dat deze keuken als wat prijziger gezien wordt door het gebruik van verse groenten en vervangproducten. In dit kookboek staan de prijzen per persoon van ieder gerecht erbij. Als je uiteraard je groenten bij een biologische supermarkt gaat kopen, kunnen deze prijzen hoger liggen. Maar over het algemeen komen deze heel goed overeen. Ik volg Lenna ook al een tijdje op instagram en ik ben enorm fan van haar gerechten. Ze zijn nooit saai en altijd lekker!

 

Ik ben dus heel tevreden met dit kookboek en ik zal er zeker meerdere gerechten uit maken. Lenna zorgt voor vernieuwing in de veganistische keuken en doet dit niet alleen op een lekkere manier, maar ook op een budgetvriendelijke manier.

Yana Pauwels

Lenna Omrani’s tweede kookboek Every Day Vegan Budget Friendly bevat plantaardige en grotendeels glutenvrije en sojavrije ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners voor elk moment van elke weekdag. Het boek is ingedeeld op bereidingstijd, zodat je doordeweeks binnen een mum van tijd een quinoaschotel met paprika en tomaat (€1,45 p.p.) op tafel zet, en je in het weekend uit kunt pakken met een ontbijt van warme broodpudding met appel en rozijnen voor €0,45 p.p.!

 

Flexi, vega of vegan? Every Day Vegan Budget Friendly is voor iedereen. Met als extraatje vier weekmenu’s, zodat je niet meer hoeft na te denken wanneer je nou dat ene lekkere recept op tafel zet.

Meer Boeken