Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

‘Nog lang en gelukkig’ is een verhalenbundel bestaande uit kortverhalen, geschreven door Jaimy Smeets. Deze bundel bevat verschillende verhalen met uiteenlopende onderwerpen, maar ergens hebben de verhalen ook allemaal iets te maken met het thema ‘Lang en gelukkig’. Door deze verschillende verhalen te lezen, besef je dat ‘lang en gelukkig’ voor iedereen iets anders betekent. Voor de ene kan dit zijn de liefde vinden, maar de andere is pas gelukkig met een nieuwe job. Het leert ons dat als het ons echt gelukkig maakt, we er gewoon voor moeten gaan. ‘Nog lang en gelukkig’ is een mooie verhalenbundel met een prachtige boodschap.

Yana Pauwels
n Nog lang en gelukkig (en andere verhalen) vind je vijf feelgood-verhalen die allemaal een boodschap meedragen.
In Nog lang en gelukkig wilt Jack maar één ding: bruid zijn. Maar zonder vriend of verloofde én als man, lijkt deze wens onmogelijk. Toch geeft hij niet op, ondanks het onbegrip dat hij van zijn familie en vrienden ontvangt.
In Caravan Chaos gaan beste vriendinnen Rachel en Suus samen met hun aanhang een midweekje op vakantie. Helaas is hun bestemming verre van wat ze ervan hadden verwacht en lijkt het uitje uit te monden in een ramp.
In Tijd gaan de werknemers van bakkerij ‘De zoete inval’ op teamuitje. De dames kunnen totaal niet met elkaar opschieten en bazin Yvonne vindt het hoog tijd voor een portie teambuilding, wat volgens het team alleen maar kan uitmonden in een drama.
Onverwacht Bezoek vertelt het verhaal van Hanne, een alleenstaande moeder die na de lockdown haar werkzaamheden in het kapsalon weer oppakt. Voor haar collega’s het uitgelezen moment om weer inzicht te krijgen in haar – niet bestaande – datingleven. Maar Hanne heeft geen zin om te daten en met haar hervatte werkzaamheden ook helemaal geen tijd.
Kelly weet al sinds ze een klein meisje is dat ze tandartsassistente wilt worden. Maar als ze eindelijk haar droom bereikt heeft, voelt ze de passie niet. In Doorbijten moet ze erachter komen of het bij een droom zal blijven of dat ze in de werkelijkheid gaat leven en misschien een ander pad moet kiezen.

Meer Boeken