Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Noah werkt als politieagent wanneer de zevenjarige Alyssa wordt ontvoerd. Hij gaat tot het uiterste om haar te vinden, maar verliest daarbij zijn carrière en zijn relatie. Twaalf jaar later wordt Alyssa weer ontvoerd en hij kan niet anders dan zich ook vast te bijten in deze zaak. Hij heeft tenslotte belooft aan Alyssa om alles op alles te zetten om haar te beschermen.

 

 

 

Nadat ik ‘Kinderspel’ had gelezen van Paul Cleave was ik volledig verkocht van zijn schrijfstijl. Ik lees de laatste tijd niet veel thrillers meer omdat deze voor mij precies veel op elkaar beginnen te lijken. Maar voor Paul Cleave maak ik een uitzondering want wat een goede thriller was dit! De spanning was in het begin van het boek al aanwezig en is alleen maar blijven aanzwellen tot het einde. Het was bijna onmogelijk om het boek weg te leggen omdat ik iedere keer wou weten hoe het verder ging lopen.

 

 

 

Er gebeurt soms zoveel dat het bijna onrealistisch lijkt, maar in Amerika denk ik dat dit niet zo onrealistisch overkomt. Toch zit het verhaal goed in elkaar en had ik geen idee waar het nu op uit ging draaien. Het einde kwam voor mij dan ook totaal onverwacht en heeft me letterlijk kippenvel gegeven. Ik hoop dus dat er meer boeken van hem vertaalt worden zodat we nog meer mogen genieten van zijn verhalen.

 

 

Yana Pauwels

Hoever zal hulpsheriff Noah gaan om zijn belofte aan Alyssa’s vader na te komen? Zeker als hij alles al een keer verloren heeft… Een aangrijpende nieuwe thriller van meesterverteller Paul Cleave.

 

 

 

Wanneer Alyssa Stone vermist raakt, weet hulpsheriff Noah Harper dat hij heel wat grenzen moet overschrijden om het jonge meisje te vinden. Maar zijn reddingsactie kost hem zijn vrouw, zijn baan en zijn woonplaats.

 

 

 

Wanner Noah twaalf jaar later een nieuw leven heeft opgebouwd, krijgt hij ineens een telefoontje. Alyssa is weer verdwenen en haar vader wil dat Noah de belofte nakomt die hij al die jaren geleden deed – dat hij ervoor zou zorgen dat haar nooit meer iets slechts overkwam.

 

 

 

Noah moet zichzelf de vraag stellen: hoever wil hij gaan om haar te vinden? Het zou betekenen dat hij moet terugkeren naar Acacia Pines. Het zou betekenen dat hij oog in oog komt te staan met zijn verleden. Het zou betekenen dat hij alles op alles moet zetten.

 

 

 

‘Hij gebruikt woorden als dodelijke wapens.’ New York Times

Meer Boeken