Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Na de Sugar Rush reeks van Sandra J. Paul, krijgt de zus van Manon, Lisa Smeets, haar eigen zoete reeks! Ik heb enorm hard genoten van de Sugar Rush reeks en alle gekke avonturen van Manon en Leon. Ik ben dan ook verheugd dat we nog geen afscheid moeten nemen van deze leuke reeks en we ook eens kennis kunnen maken met andere personages. Het verhaal van Lisa loopt misschien al zoals je het verwacht, maar het blijft toch leuk om te lezen. Het is dus de ideale start van deze reeks en ik verwacht dan ook dat deze net even goed is als de Sugar Rush reeks.

Yana Pauwels

Lisa Smeets is een freelance designer die aan een nieuwe opdracht begint bij een ietwat saai bedrijf. Nadat ze in slechte omstandigheden haar vorige opdracht is kwijtgeraakt, is ze erg nerveus om voor het eerst in maanden weer op kantoor aan de slag te gaan.

Haar vrees lijkt bewaarheid wanneer ze al snel ontdekt dat het bedrijf wel heel strenge voorwaarden heeft over het gebruik van internet en sociale media. Bovendien lijken haar manager Machteld en haar saaie collega’s niet bepaald op de hippe groep jonge mensen met wie ze ervoor samenwerkte.

Alleen haar mentor Daniel lijkt haar frustraties te begrijpen en deelt bovendien haar voorliefde voor snoep, al is hij haar type niet.

Lisa kan het zich niet veroorloven om haar opdracht weer op te zeggen, dus besluit ze om wat leven in de brouwerij te brengen.

Maar valt dat wel bij iedereen in goeie aarde?

 

Office Candy is het eerste deel in een driedelige reeks over Lisa, de zus van Manon, met wie we kennis gemaakt hebben in de Sugar Rush reeks. En net als haar zus is ook Lisa een zoetebek.

 

 

 

Meer Boeken