Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Gemma staat op het punt om met haar grote liefde Finn te trouwen. Maar het angstzweet breekt toch uit als hij niet komt opdagen op hun trouw. Wanneer ze langs gaat bij zijn appartement, is het hele appartement leeg gehaald. Iedereen in haar omgeving is er van overtuigd dat Finn niet wou trouwen en is weggelopen. Maar Gemma twijfelt geen seconden aan Finn. Zes dagen gaan voorbij en er is nog steeds geen teken van Finn…

 

 

 

Het verhaal is voornamelijk geschreven uit het perspectief van Gemma en bevat hoofdstukken dat zich afspelen in het heden en het verleden. In het verleden ontdekken we hoe Gemma en Finn elkaar hebben leren kennen en hoe ze verliefd op elkaar zijn geworden. Het heden gaat dan meer over de zoektocht van Gemma naar Finn. Langzaamaan kunnen we met deze informatie de puzzel in elkaar leggen en komen we te weten wat er nu echt is gebeurd met Finn, ook mede dankzij enkele hoofdstukken vertelt vanuit zijn perspectief. Door de opbouw van het verhaal en door enkele conversaties leek het wel echt alsof Finn was weggelopen en Gemma had achtergelaten. Ik dacht dan ook dat dit een boek ging zijn waarin Gemma ging ontdekken waarom haar relatie met Finn nooit had gewerkt. Maar naarmate het verhaal vorderde en ik steeds meer informatie kreeg, begon ik toch te twijfelen. Er leek wel iets meer aan de hand te zijn. Dani Atkins is erin geslaagd om een zeer misleidend verhaal neer te schrijven en zo te spelen met mijn emoties. Ik had dit totaal niet verwacht!

 

 

 

De afwisseling tussen de hoofdstukken van het verleden en het heden was ideaal. Het tempo lag in het begin wat trager, maar dat is omdat we beide personages nog moeten leren kennen en ook hun verhaal moeten leren kennen. Maar de laatste hoofdstukken van het boek gingen voor mij ongelofelijk snel! Ik heb het boek in één ruk uitgelezen en ik had zelfs tranen in mijn ogen bij het onverwachte einde. Zes dagen is absoluut een aanrader.

 

 

Yana Pauwels

Gemma weet dat zij en Finn voorbestemd zijn. Ze zijn soulmates. En toch staat ze op hun trouwdag alleen voor het altaar…

 

 

Gemma is ervan overtuigd dat Finn haar nooit zo in de steek zou laten. Ze weet zeker dat er iets vreselijks is gebeurd, maar niemand anders lijkt dat te denken. Zelfs de politie maakt zich geen zorgen en vertelt haar dat hij vanzelf weer zal komen opdagen – als hij wíl.

 

 

De volgende zes dagen gaat Gemma verwoed op zoek naar Finn. Ze ontdekt het ene schokkende geheim na het andere, maar geen Finn. Hoelang kan ze haar vertrouwen in hun liefde behouden als iedereen zegt dat ze hem beter kan laten gaan?

Meer Boeken