Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Leon en Manon hebben er al een hele weg op zitten. Vanaf hun eerste ontmoeting tot aan hun trouw is het een abnormaal avontuur geweest, maar wel gevuld met heel veel liefde en humor. Nu Manon op het punt staat om te bevallen van een drieling, lijkt hun gezinnetje compleet. Maar wat zou hun leven zijn zonder een onverwachte wending?

 

Jammer genoeg moeten we bijna afscheid nemen van deze onhandige rechter en zijn even onhandige ex-procureur. Met een lach heb ik deze kortverhalen gelezen en ik heb enorm genoten van hun dwaze avonturen. Manon en Leon lijken voor het ongeluk geboren, maar toch weten ze alles met hun positiviteit zo goed op te vatten en kan je niet anders dan het leven mee te bekijken door hun roze, zoete bril. Sweet as sugar is de perfecte afsluiter van het hoofdstuk van Leon en Manon. Binnenkort mogen we een spin-off verwachten van deze serie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze even goed gaat zijn als de Sugar rush-serie.

Yana Pauwels

Het voorlopig laatste verhaal van Leon en Manon, waarin ze aftellen naar de geboorte van hun kroost. Intussen werkt Leon hard verder in het huis, zodat ze voorbereid zijn op wat er gaat komen.

Hun toekomst ziet er – letterlijk – rooskleurig uit. Maar natuurlijk kan een zwangerschap bij dit stel niet normaal verlopen. En daardoor staan ze voor de uitdaging van hun leven.

Meer Boeken