Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Een tiener wordt vermoord teruggevonden in zijn eigen huis. Emma Sköld en haar collega’s worden ter plaatse geroepen. Ze denken onmiddellijk aan uit de hand gelopen inbraak. Wanneer er echter steeds meer moorden gepleegd worden, hebben ze al snel door dat er iets meer aan de hand is.

 

 

 

‘Schuld’ is het vierde boek dat is uitgekomen in de Emma Sköld serie van Sofie Sarenbrant. Het is het derde boek dat ik van deze serie lees. Scandinavische misdaadromans zijn tegenwoordig erg in. Een afgelegen dorpje in het koude Noorden lijkt de ideale setting voor veel van deze verhalen. Ik was in het begin ook al direct fan van Emma. Ze is een sterke, koppige vrouw die er alles aan doet om de misdaden op te lossen. Maar ze heeft al veel meegemaakt in haar leven en ook dit laat zijn sporen na. Per boek komen we dus iets meer te weten over het leven van Emma. Hoewel de misdaadverhalen dus los van elkaar staan is het wel aangeraden om de boeken in volgorde te lezen omdat je anders een stuk mist van het leven van Emma.

 

 

 

Dit deel vond ik persoonlijk één van de betere delen tot nu toe. Het bevat veel spanning en het mysterie rond de moord blijft ook nog lang verborgen. We lezen het verhaal uit verschillende perspectieven en het is pas op het einde dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

 

 

 

Door de korte hoofdstukken en de spanning leest het boek heel vlot. Deze thriller is een echte page turner en ideaal voor alle detective liefhebbers. Ik ben fan van deze misdaad serie.

Yana Pauwels

De chique buitenwijk Bromma in Stockholm wordt getroffen door een golf aan inbraken, de methoden die de criminelen gebruiken worden steeds gruwelijker. Wanneer de moord op een tiener de hele buurt opschrikt, wordt Emma Sköld op de zaak gezet. Was het een inbraak die uitliep op dodelijk geweld? Of was er meer aan de hand?

 

 

 

Vastbesloten de zaak op te lossen, neemt Emma Sköld het recht in eigen hand en brengt ze zichzelf en anderen in gevaar. Schuld is een moderne thriller over leugens,

 

geheimen en wraak. Wat zijn de gevolgen als je de waarheid manipuleert?

Meer Boeken