Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Een spoor van inkt is een verhalenbundel geschreven door Muriel Verhulst. Deze bundel bevat drie kortverhalen gevuld met mysterie, spanning, maar ook verlies en verlangens. De hoofdrol wordt gespeeld door een wat jonger persoon, waardoor deze bundel geschikt is voor al wat jongere lezers. Maar ook oudere lezers zullen deze bundel zeker kunnen appreciëren. De drie kortverhalen bevatten voor ieder wat wils. Het ene verhaal is futuristisch, het andere realistisch. Maar alle drie zijn het stuk voor stuk geweldig goed geschreven verhalen. Ze nemen ons mee op avontuur en leren ons dat we niet moeten opgeven. De schrijfstijl van Muriel Verhulst is vlot en aangenaam en zorgt ervoor dat ik helemaal in het verhaal zat. Ik ben aangenaam verrast door deze bundel en kijk uit naar de verdere projecten van Muriel.

Yana Pauwels

De bundel ‘Een Spoor van Inkt en andere verhalen’ bevat drie verhalen in verschillende genres over verlies, verlangens, mysterie en avontuur.
Na een traumatisch ongeluk heeft Louane het moeilijk om haar leven terug op het goede spoor te krijgen. Om te beschermen wat haar lief is, zal ze met haar neef Axel moeten tonen wat ze waard is.
Sterre vertelt over haar verlangen naar een oprechte vriendschap, terwijl er in de duinen een mysterieus spoor te ontraadselen valt.
Een onschuldig lijkend cadeautje stelt drie vrienden zwaar op de proef. Zijn ook zij gedoemd om elkaars spoor kwijt te raken?
Hoe zullen deze tieners dit doorstaan?
Kortom, een verhalenbundel die de jeugd van 10 tot 100+ kan boeien.

Meer Boeken