Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Eva vertrekt na een nare gebeurtenis naar het Pilion, een eiland van Griekenland. Ze mag er vakantiewerk gaan doen in een zomerbar. Bij aankomst merkt ze dat ze niet alleen is. Naast een mand vol kittens, maakt ze ook kennis met Andreas. Andreas werkt ook in de bar en maakt haar wegwijs op het eiland. Hij is ook diegene dat haar vertelt over de mythe van De Verdwenen Eenhoorn. Eva geraakt niet alleen gecharmeerd door het eiland, maar ook door Andreas.

 

Ik vond het leuk dat het verhaal zich afspeelt op een Grieks eilandje. Ik ben dol op Griekenland en als ik het verhaal aan het lezen was, waande ik me bijna op het strand van de Griekse kust. De mythe van De Verdwenen Eenhoorn zorgt ervoor dat het verhaal een geheimzinniger kantje krijgt. Het is niet enkel een zoetsappig liefdesverhaal, maar het bevat zoveel meer.

 

Een enkele opmerking dat ik heb, is dat er in het e-book dat ik gekregen heb nog relatief veel fouten staan. Het was dan ook soms lastig te lezen en ik heb soms goed moeten nadenken. Maar dit kan uiteraard nog aangepast worden en dan is het een ideaal zomerverhaal. Ik ben ook blij dat er nog een deel aankomt want ik kon maar niet genoeg krijgen van Eva en Andreas. Laat het tweede deel maar komen!

Yana Pauwels

Eva mag de hele zomer werken bij een strandbar op het schiereiland Pilion in Griekenland. Ze wil niets liever dan weg uit Nederland om een nare gebeurtenis te vergeten, dus ze neemt het aanbod aan. Op de plek van bestemming treft ze een aantal verrassingen aan: het mooiste strand dat ze ooit gezien heeft, een nestje kittens en een razendknappe Griek genaamd Andreas. Wordt het dan toch een romantische zomer? Andreas vertelt haar de mythe over een centaur en een prinses. Een verhaal over eeuwige liefde en een verborgen schat, de edelsteen genaamd De Verdwenen Eenhoorn. Eva raakt langzaam steeds meer verstrikt in dit verhaal en krijgt hulp van een vriendelijke, maar vreemde
stamgast die zelfs bij het ontbijt raki drinkt. De Verdwenen Eenhoorn is een lieve, sexy novelle die zeker weten een glimlach op je gezicht tovert.

Meer Boeken