Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Sasha en Daniel hebben een bewogen jaar achter de rug. Beiden voelen ze zich gebroken, maar toch kunnen ze niet ontkennen dat er nog altijd liefde aanwezig is. Om het verleden achter hun te laten, moeten ze de confrontatie met hunzelf en hun gevoelens aangaan. Wanneer hun hele wereld toch lijkt in te storten, proberen ze samen een lichtpuntje te vinden in de duisternis. Kunnen ze terug samen gelukkig worden of dreigt het lot hen weer uit elkaar te halen?

Zolang je bij me blijft is het vervolg op Zolang je van me houdt. Het eerste boek heb ik één avond uitgelezen en dat heb ik met dit boek ook gedaan. Het eerste boek eindigde op een ongelofelijk cliffhanger dus ik moest weten hoe het leven van Sasha en Daniel verder ging. Het eerste boek heeft me weten te raken. Zolang je van me houdt is een regelrechte emotionele rollercoaster, maar dit geldt zeker ook voor Zolang je bij me blijft. De zakdoekjes die meegeleverd werden met het boek waren echt nodig! Er zijn zoveel emoties verwerkt in dit verhaal en ik kon niet anders dan oprecht meevoelen met Sasha en Daniel. Hun relatie krijgt zoveel te verduren, maar toch spat de liefde van de twee voor elkaar van de pagina’s af.

Suzanne van Bilderbeek heeft met deze duologie twee parels van een boeken geschreven. Ze zijn zeker niet bedoeld voor de gevoelige zieltjes onder ons. Sasha en Daniel kruipen volledig onder je huid en hun verhaal komt zo oprecht over. Dit in combinatie met de heerlijke schrijfstijl en vlot verloop van het verhaal, leest dit boek als een sneltrein. Veel te vroeg moet ik afscheid nemen van Sasha en Daniel, maar ik ben oprecht blij dat ik deel uit mocht maken van hun verhaal.

Ik wil Suzanne van Bilderbeek oprecht bedanken dat ik haar fantastisch mooie boeken mocht lezen en deel uit mocht maken van de wonderbaarlijke Sasha en Daniel. Deze boeken hebben me zoveel doen laten voelen en er zijn zeker traantjes gevloeid. Bedankt om me mee te nemen op deze emotionele rollercoaster en ik kijk al uit naar hopelijk een nieuw project.

Yana Pauwels

Dit is het vervolg op Zolang je van me houdt

Kapot. Hun hoop en kracht. Alles is kapot.
Zo voelt het voor Sasha en Daniel. Gelukkig staat hun liefde voor elkaar als een paal boven water.
Op weg naar verbetering, moeten ze pijnlijke en confronterende keuzes maken. Sasha en Daniel proberen elkaar te vertrouwen en een manier te vinden om met hun trauma’s om te gaan.
Een lichtpuntje verheldert hun duisternis. Kunnen zij, ondanks hun angsten, dat stukje geluk toelaten?

*Triggerwarning: dit boek bevat beladen onderwerpen & scènes.

Meer Boeken