Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Lucas heeft het eindelijk gemaakt als notaris, maar mist alleen nog een partner aan zijn zijde. Daarom schrijft zijn zus Marie hem in voor Dating Travels. Ook Babette heeft de liefde nog niet gevonden en daarom besluit haar beste vriend Giel dat het tijd is deze te zoeken tijdens Dating Travels. Het concept is simpel: singles worden op een paradijselijke plaats gekoppeld aan hun wetenschappelijke match. Maar klikt het wel tussen Lucas en Babette?

 

Dit verhaal doet wat denken aan Love Island, waarbij iedere single probeert op zoek te gaan naar zijn of haar ideale partner. Maar in dit boek zijn de koppels al op voorhand gevormd. Zo komen dus ook Lucas en Babette bij elkaar terecht. In eerste instantie lijkt het verleden tussen in te staan, maar het valt niet te ontkennen dat de aantrekkingskracht tussen de twee zeker aanwezig is.

 

Ik vind deze novelles ideaal als luchtig tussendoortje voor mijn andere boeken. Soms wil ik gewoon een leuk verhaal, waarbij ik even kan wegdromen en waarvan ik snel de afloop ken. En natuurlijk is een feelgood verhaal niet compleet zonder een sappig liefdesverhaal. Ik vond Lucas en Babette leuke personages en hun liefdesverhaal bevat de nodige liefdesperikelen waar ik dol op ben.

 

‘Dating travels’ is een leuk en onbezorgd boek met een interessante romance op een idealistisch eiland. Wat moet je nog meer hebben deze zomer?

Yana Pauwels

Een nieuwe, zomerse novelle van auteursduo Fiona Gothfield!

Wanneer Lucas eindelijk het notariaat van zijn moeder kan overnemen, vindt ze dat het tijd is dat hij een vrouw zoekt. Daarom schrijft zijn zus, Marie, hem in voor Dating Travels.

Net als Lucas wordt ook Babette door iemand anders ingeschreven om via Dating Travels de ware liefde te vinden.

Wanneer ze oog in oog staan met elkaar en er onopgeloste zaken uit het verleden tussen hen komen, lukt het hen moeilijk om een klik te vinden.

Gaan ze ooit de liefde vinden in elkaar, of kiezen ze toch voor Ricardo en Hélène?

Ga met Dating Travels naar het zonovergoten Mauritius en ontdek een nieuwe manier van daten!

Meer Boeken